Home Новини сучасних технологій Названо два випадки, коли рекомендується вимикати інтернет на смартфоні

Названо два випадки, коли рекомендується вимикати інтернет на смартфоні

0

В більшості випадків, після покупки нового смартфона, користувачі користуються стандартним набором функцій і часто, більшість таких функцій залишаються активними протягом всього періоду експлуатації смартфона. Серед таких функцій, можна назвати інтернет на смартфоні, який в більшості випадків завжди ввімкнений на смартфоні (як мобільний інтернет, так і Wi-Fi). Зараз же буде названо два випадки, коли рекомендується вимикати інтернет на смартфоні.

Збереження автономності смартфона

Можливо ви й не звертали увагу, але смартфон, на якому 24/7 ввімкнений інтернет (мобільний або Wi-Fi), дуже сильно втрачає свою автономність. Досить часто, власники нових смартфонів не вимикають інтернет і вже через 1-2 роки скаржаться на те, що їхній пристрій не може відпрацювати без зарядки більше одного дня. Особливо це стосується 4G, який неймовірно сильно розряджає смартфон і про це повинні знати всі власники смартфонів.

Логічно, що вимикати інтернет, коли ви очікуєте на важливе повідомлення, або ж дзвінок в месенджері, не варто, але в тих випадках, коли він вам справді непотрібний (наприклад вночі), краще вимикати.

Крім цього, активний мобільний інтернет на смартфоні виснажує акумулятор ще й через те, що весь час перепідключається до кращої мережі.

Збереження трафіку

Збереження трафіку більше підходить для тих власників смартфонів, які користуються мобільним інтернетом, а саме його обмеженою кількістю у вигляді декількох ГБ. Вимикаючи мобільний інтернет на смартфоні, ви суттєво заощадите тарифні ГБ і не вийдете за межі, а значить не будете переплачувати мобільним операторам.

Крім цього, таким способом ви зможете вберегти себе від необдуманих витрат трафіку, відпочиваючи в Instagram, TikTok або ж Telegram, оскільки вони пожирають мобільний інтернет в неймовірних кількостях.

Також не варто хвилюватися, що хтось з вами зв'яжеться тоді, коли ви будете "не в мережі", оскільки ті, хто справді захоче з вами зв'язатися, зателефонують до вас або ж напишуть текстове повідомлення.

До цього всього, бути "не в мережі" дуже корисно, оскільки з'являється багато вільного часу для хоббі.

Також нещодавно було названо основні проблеми, через які може «тормозити» мобільний інтернет.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version