Реклама

Названо функцію в месенджері Viber, яка сприяє безпечному листуванню

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні поговоримо про одну функцію в месенджері Viber, яка сприяє безпечному листуванню. Поскільки, питання таємниці дзвінків і переписок на сьогодні дуже актуальне. Скористатись такою функцією можна поставивши спеціальний таймер. І ву а ля, можна не перейматись, що інформація потрапить комусь сторонньому на очі. Це дуже зручно.

Як працює дана функція?

Ви встановлюєте час видалення. Після прочитання меседжу адресатом, починається зворотний відлік і повідомлення у обох вас видаляються. Окрім цього, якщо інший учасник вашої розмови зробить знімок екрана з перепискою, ви отримаєте сповіщення про це.

Цікаво: Які є нові функції у Viber і як ними користуватись?

Як налаштувати видалення повідомлень?

  • Для початку, необхідно перевірити чи ваш Viber оновлений до останньої версії. Якщо ні, то оновлюємо. Якщо так, починаємо налаштовувати одразу.
  • Відкриваємо чат з необхідним адресатом.
  • Перед відправленням меседжу необхідно обрати таймер.
  • Далі необхідно обрати час. Можна встановити від 10 секунд і аж до 24 годин. По спливанні часу, повідомлення видаляються. Обов’язково встановлюйте таймер перед надсиланням, бо після відправки ця функція не працює.
  • Встановили таймер, пишете повідомлення, відправляєте.
  • Адресат читає отримане повідомлення, таймер відраховує час. Коли він закінчується з вашої розмови і гаджетів обох учасників спілкування, безповоротно зникають один за одним меседжі.

На цьому все. На нашу думку, це дуже проста і корисна функція. Її можна використовувати для надсилання документів. Або в інших слушних ситуаціях.

Також нещодавно стало відомо, як вберегти себе від крадіжки коштів через Viber.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

1,5 млрд пристроїв Apple під великою загрозою через виявлену вразливість

З'явилася інформація про те, що в Apple AirDrop існує вразливість, яка зачіпає близько 1,5 мільярда пристроїв Apple. Раніше на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -