Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо ідеальний інтернет-банк, якого не вистачає в Україні

Названо ідеальний інтернет-банк, якого не вистачає в Україні

0

В Україні дуже добре розвинена банківська система і це завдяки деяким людям, які вирішили змінити її в кращу сторону і дати українцям те, чого справді бажають. Банків, які пропонують непогані умови кредитів, депозитів та інших фінансових послуг досить багато, а от користування своїми рахунками, а якщо точніше, то комфортне користування, пропонують не так і багато. Враховуючи це, зараз буде названо ідеальний інтернет-банк, якого не вистачає в Україні. Даний матеріал стосується особисто наших вподобань і того, чого нам не вистачає в українських інтернет-банках.

  1. Банківська карта і рахунок не одне й те саме

Зараз більшість банків умовно прирівнюють банківську карту до рахунку, чим плутають багатьох клієнтів. Крім цього, в інтернет-банках також нема розділення між банківськими картами і рахунком, тобто все змішано на купу і розібратися, які саме реквізити тобі необхідні для отримання переказу досить складно. Ідеальний варіант, це коли всі перекази здійснюються на конкретний рахунок (гривневий, доларовий, євровий і тому подібне) і тільки потім ви переказуєте свої кошти на ту карту, з якої вам буде зручніше витрачати ці кошти.

  1. Зручний інтерфейс для переказу коштів

Дане питання досить складне, оскільки для здійснення переказу завжди вимагають велику кількість реквізитів з н-ою кількістю цифр і тому подібне. Найкращим варіантом було б використання спеціальних кодів, для прикладу QR-кодів, скануючи які, всі реквізити отримувача заповнювалися б автоматично, без необхідності по декілька разів перераховувати всі "0" та "1" в реквізитах, щоб не помилитися.

Також можливий варіант з номером мобільного телефону, який би був зареєстрований на конкретну компанію і при введенні якого, автоматично підтягувалися всі реквізити. На щастя, з даним способом переказів почали працювати в ПриватБанку, хоча він ще й виглядає "сирувато".

  1. Швидкість та стабільність роботи

Напевно це один з найважливіших чинників при користуванні інтернет-банком та мобільним банком. Хоча в Україні доступна й велика кількість банків, які доступні в браузері та смартфонах, але тих, які б працювали стабільно, швидко і без нарікань, не так і багато. Молоді найважливіше, щоб все працювало максимально швидко, мало приємний та зручний інтерфейс.

Це перша частина нашої рубрики "створення ідеального інтернет-банку". На вашу думку, чого не вистачає нашим, українським інтернет-банкам? Діліться пропозиціями за цим посиланням і в наступному матеріалі ми опублікуємо вашу думку.

Також нещодавно було названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version