Home Новини сучасних технологій Названо хитрощі, які допоможуть легко позбутися надокучливих рекламних дзвінків

Названо хитрощі, які допоможуть легко позбутися надокучливих рекламних дзвінків

0

Напевно багатьох із вас вже відверто дістали дзвінки від різноманітних компаній, які хочуть вам щось продати і без різниці, чи це товари чи послуги. Вони можуть зателефонувати з самого ранку, або пізно вночі і від них досить важко позбутися. Якщо у вас вже нема сил непіднімати слухавку, або ж вибивати дзвінки, тоді ми рекомендуємо вам прочитати наш матеріал, де буде названо хитрощі, які допоможуть легко позбутися рекламних дзвінків.

Як писали вище, якщо варіант із ігноруванням таких дзвінків вже не підходить, варто взятися за інші методи, а саме показати рекламним компаніям, що ви не їхній клієнт і вони не отримають від вас ні одної гривні.

Змусити їх внести вас в “чорний список клієнтів”

У випадку, якщо вам постійно телефонують і щось пропонують, ви можете попросити їх внести вас в базу "більше не дзвонити". Шанси, що вони так і зроблять досить малі, але вони присутні. Крім цього, вам прийдеться просити всіх рекламних агентів, які до вас телефонують внести вас в таку базу. Ще одним недоліком є те, що вони можуть не виконати ваше прохання.

Спосіб “Відшивання”

Даний спосіб схожий до попереднього, але з різницею в тому, що ви повідомляєте їм, що рекламовані послуги вас не цікавлять і не будуть цікавити.

Порушення закону і подання скарг

У випадках, коли вам попадаються особливо самовпевнені рекламні агенції, рекомендуємо пригрозити їм заявою в поліцію і подати на них в суд. З точки зору правильності, це найкращий варіант, оскільки існує ймовірність, що в результаті цього дзвінки припинять надходити не тільки до вас, а й до інших “потенційних клієнтів”.

Релігійні міркування

Цей спосіб підійде не у всіх випадках. Якщо ж вам пропонуватимусь послуги косметологів, масажистів або чогось схожого, можна сказати, що ви не можете користуватися такими послугами. Знову ж таки, цей метод підійде не всім і не у всіх випадках. Використовуйте на свій розсуд.

Представитися співробітником банку

Цей варіант підійде в тому випадку, якщо вам пропонують “вигідні кредити”, приховані банківські послуги і все те, що можуть пропонувати банки. Якщо ви представитеся співробітником якогось банку, велика ймовірність, що від вас відстануть і не будуть більше турбувати.

Неповноліття

Також дієвий спосіб, оскільки неповнолітня людина фінансово залежна і не зможе поповнити гаманці потенційних продавців. Такі клієнти компаніям не потрібні і, швидше за все, вас внесуть в чорний список компанії.

Стати "проблемою"

Такий спосіб підійде людям із хорошим відчуттям гумору і бажанням “насолити” таким набридливим компаніям. В даному варіанті, необхідно змусити рекламщика самого завершити дзвінок. Говорити можна на абсолютно будь-які теми, головне їх максимально дістати. Після такої “приємної розмови” вони вам скоро не перетелефонують.

Як бачите, варіантів “відшивання” від набридливих холодних дзвінків достатньо. В таких ситуаціях варто пам'ятати, що для них ви просто черговий номер телефону. Зарядіться гумором і позбудьтеся цих набридливих дзвінків.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version