Реклама

Названо компанію, яка перша випустила iPhone та iPad і це були не Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно не знайдеться такої людини, яка б не знала компанію Apple і їхній найвідоміший пристрій iPhone, хоча це й не буде дивним, оскільки користується ним неймовірна кількість людей, а нові моделі виходять кожного року (на даний момент, остання модель iPhone 13). Якщо ви вважаєте, що компанія Apple випустила перший пристрій, який називається iPhone, то ви сильно помиляєтеся, оскільки Джобс презентував його тільки в 2007 році, а багато років до того, пристрій з таким іменем вже був досить популярним на території США.

Заінтригував? Певно що так, оскільки ще у 1990-роках було представлено перший телефон, який отримав таку ж назву (iPhone) і був таким же дорогим, як і сьогоднішні смартфони Apple. Випустили свій перший iPhone компанія InfoGear Technology і той iPhone був далеко не таким, як ми сьогодні його знаємо.

Названо компанію, яка перша випустила iPhone та iPad і це були не Apple

iPhone з 90-х був стаціонарною моделлю, яка в той час випереджала час і була неймовірно багатофункціональною. Для прикладу, iPhone з 90-х отримав 7-дюймовий чорно-білий сенсорний дисплей, висувну додаткову клавіатуру, та й в цілому виглядав "не на свій час". Окрім цього, цей пристрій отримав ще 1 Мб оперативної пам'яті та 16-бітний процесор, що взагалі не входило в рамки тих часів. Вартість такого футуристичного стаціонарного телефону була також неймовірною і складала близько 500 доларів, що було дуже дорого.

Стосовно цієї компанії є ще один цікавий факт - вони першими випустили пристрій, який називався iPad. На жаль, компанія так і не змогла завоювати ринок і в 2000-х роках її купила компанія Cisco, яка розпочала тривалі судові процеси з Apple за права на iPhone і iPad, які в кінцевому результаті не виграла, тому Apple вільно може використовувати для своїх продуктів назви iPhone, iPad та інші, які своєрідні компанії.

Також нещодавно було названо дивні товари компанії Apple, які мало кому потрібні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp: як надсилати HD-фото безпосередньо через додаток

Однією з проблем, з якою стикалася більшість користувачів, було надсилання якісних фотографій через WhatsApp . У серпні 2023 року рішення цієї проблеми...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -