Home Новини сучасних технологій Названо легкий спосіб дізнатися місцезнаходження своєї дитини або родичів

Названо легкий спосіб дізнатися місцезнаходження своєї дитини або родичів

0

Сьогоднішня тема статті буде цікава в першу чергу молодим батькам, і просто людям, які піклуюються та хвилюються за своїх батьків похилого віку. Попереджуємо зразу, стеження за незнайомими людьми не принесе нічого хорошого ні вам, ні людині за якою ви плануєте стежити + це кримінальна відповідальність. Так ось, якщо у вас маленькі дітки, або ж батьки похилого віку, то ці способи відслідковування місцезнаходження будуть надзвичайно корисними та принесуть спокій вам і вашій родині. Всі опубліковані нижче способи абсолютно легальні та безкоштовні і використовуються лише в благих цілях.

Почнемо напевно з найпростішого способу відстеження, а саме за допомогою GPS в смартфоні. Для цього потрібно встановити необхідний додаток для відстеження на смартфоні дитини, або батьків. Напопулярнішими додатками є GeoLocator, Life360 та інші, в яких хороший рейтинг в Google Play.

Наступний спосіб, це використання Google Maps. Для цього необхідно перейти в налаштування смартфона та ввімкнути передачу геоданих. На завершення — виберіть свій акаунт для відстеження.

Третій безкоштовний спосіб відстеження — відстеження за допомогою GPS трекерів або смарт-годинників із GPS. Спосіб фактично найлегший і майже безкоштовний. Необхідно купити трекер, але після цього у вас є точні дані місцезнаходження своєї дитини або батьків.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version