Home Новини сучасних технологій Названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується

Названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується

0

В цій статті буде названо маловідомі функції мобільного YouTube, якими мало хто користується.

Тема темного кольору.

Від яскравих кольорів дуже втомлюються очі, тому в YouTube можна встановити темну тему. Це можна зробити наступним шляхом: параметри - загальні - оформлення - пункт темна тема.

Нагадування відпочити.

Всі, хто користується YouTube, знають як це включити одне відео, а подивитись десять. Після цього неможливо виспатись та прокинутись зранку. Так от, в додатку є функція, яка нагадує, що пора йти спати. Її можна включити в параметрах, розділ "загальні". Крім того можна вибрати час, коли саме нагадувати.

Перемотування.

Всім відомо, що коли натискаєш вліво або вправо два рази, то відео перемотується на 10 секунд. Але мало хто знає, що цей час можна змінити. В загальних налаштуваннях є пункт "перемотка подвійним натисканням". В цьому розділі ви можете змінити кількість секунд при перемотці (5,15,20,30,60 секунд).

Швидкість перегляду.

Всі відео, які є на YouTube, можна дивитись з різною швидкістю. Якщо ви хочете сповільнити або пришвидшити перегляд, то потрібно натиснути на три крапки на самому відео в кутку і обрати швидкість з якою хочете дивитись.

Якість відео.

В налаштуваннях додатку можна встановити за замовчуванням гарну якість усіх відео. Тобто, вам не потрібно буде вибирати високу якість кожен раз, це буде робитись автоматично, наприклад, коли увімкнений Wi-Fi.

Кліпи.

Це дуже цікава функція. Якщо ви хочете комусь надіслати не ціле відео, а його фрагмент, то це можна дуже швидко зробити. Під кожним відео є значок ножиць, який називається "створити кліп". Далі ви обираєте частини, які хочете виділити, після цього смужка на них стане сіра. Після цього формується кліп, який ви вже можете надсилати за допомогою кнопки "поділитись".

Запам'ятовування дій.

Всі відео, які ви подивитесь зберігаються в аккаунті, так само і історія пошуку. Тобто, якщо хтось ще може зайти у ваш аккаунт, то він буде знати, що ви дивитись. В налаштуваннях можна відключити запам'ятовування в розділі "історія і конфіденційність".

Також нещодавно стало відомо, що YouTube все більше перетворюється на Twitch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version