Реклама

Названо моделі Apple iPhone на яких в 2023 році буде недоступним месенджер WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З кожним оновленням і еволюцією смартфонів і їх ОС розробники додатків прагнуть підтримувати свої додатки в актуальному стані, що в кінцевому підсумку унеможливлює оновлення старішого обладнання та програмного забезпечення.

Цікаво: Facebook, Instagram і WhatsApp: Meta планує запустити платні функції.

Одним із тих додатків, які постійно розвиваються та залишають все більше й більше пристроїв з часом, є WhatsApp. І, знову ж таки, це підведе користувачів смартфонів , якщо вони наполягатимуть на збереженні своїх старих пристроїв.

Meta оголосила, що в 2023 році в наступних оновленнях WhatsApp iOS 12.1 більше не підтримуватиме месенджер. Це означає, що власникам iPhone 5 і 5C доведеться оновити своє обладнання, якщо вони хочуть залишатися на зв’язку.

Ці моделі iPhone приблизно ровесники WhatsApp: десять років (вони були випущені в 2012 році). Однак у Меті не було ясно, в який момент 2023 року це станеться. Але, щоб не ризикувати, якщо у вас є одна з двох моделей або ви все ще «застрягли в часі» і маєте пристрій з iOS 12.1, поспішіть оновитися — навіть з міркувань безпеки.

Цікаво: WhatsApp починає тестувати підключення між смартфоном і планшетом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як тестовий період Windows 11 впливає на швидкість роботи SSD

Про те, що Windows 11, який вийшов в минулому році, не користується популярністю серед користувачів знають мало чи не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -