Home Новини сучасних технологій Названо найкращі програми-аналоги Google Play

Названо найкращі програми-аналоги Google Play

0

Google Play однозначно найпопулярніший магазин додатків серед користувачів смартфонами на Android. Але не варто забувати, що є й інші додатки такого плану, які вже перевірені та мають безліч позитивних відгуки користувачів. Сьогодні розглянемо три такі програми та детально опишемо кожну із них.

Aptoide. Ця програма вже має дуже багато користувачів та є також популярною. Вона доступна на телефонах, планшетах, дитячих пристроях під назвою Aptoide Kids, а також на телевізорах - Aptoid TV. В магазині кожен зможе знайти більше мільйона програм, деякі з яких навіть не доступні у сервісі Google Play. Вся причина в тому, що у Aptoide простіші правила завантаження додатків, хоча перевірка на безпеку навпаки досить серйозна та багатоетапна. Розробники зробили усе можливе, щоб користувачі не змогли завантажити собі на телефон віруси. Оновлення також часто виходять спочатку у Aptoide, а вже потім у Google Play. Інтерфейс легкий, з ним зможе розібратись кожен, особливо той, хто звик користуватись магазином додатків від Google. Функціонал дійсно схожий в двох програмах.

Цікаво: Відомо, чому не можна видаляти сервіси Google Play із Android-смартфонів

AppGallery. Це фірмовий магазин додатків від бренду Huawei. Його величезною перевагою є те, що створювався він справжніми знавцями справи, професійними працівниками, а не любителями. Програма має постійну технічну підтримку, тому із проблемами є куди звернутись і отримати відповідь. Окрім цього над магазином постійно працюють далі і вдосконалюють його, а отже і кількість додатків для завантаження постійно буде збільшуватись. Не дивлячись на те, що AppGallery це додаток фірмовий від Huawei, завантажити його можуть усі без виключення. Просто скачайте програму, зареєструйтесь (створіть обліковий запис) та насолоджуйтесь завантаженими додатками. Якщо говорити про зручність та інтерфейс, то більшість користувачів скажуть, що він тут надзвичайно легкий та комфортний для використання, мало що не найкращий серед усіх магазинів. Причиною цього, знову ж таки, стають професіонали-розробники AppGallery.

ApkPure. Ця програма дещо відрізняється своїми функціями від попередніх і цим виграє. ApkPure отримала можливості, яких багато кому не вистачало в інших магазинах додатків. Її може встановити так само будь-хто, але для завантаження не потрібно створювати собі профіль. Ця дія пригодиться тим, хто хоче бачити свою історію завантажень, а в іншому випадку абсолютно не потрібний стає обліковий запис. Програма ApkPure не лише завантажує усі програми на ваш телефон, але і встановлює повністю. Тобто, вам не потрібно буде робити додаткові дії, просто скачав і користуєшся. В ApkPure доступні усі версії кожної програми. Буває, що виходить оновлення, а воно не подобається, або телефон його не підтримує, в такому випадку ви просто заходите в ApkPure та завантажуєте попередню версію. Ще однією перевагою стає те, що з ApkPure можна скачати не лише саму програму, а й файл, яким можна ділитись із друзями. Як бачите, розробники цього магазину додатків потрудились та помістили у нього все, чого не вистачає іншим програмам, за що дуже вдячні користувачі.

Отож, не варто обмежуватись стандартними сервісами, такими як Google Play. Спробуйте щось нове та оцініть можливості інших магазинів. Можливо, вам набагато більше сподобаються ще якісь програми. Тим більше, що вибір таких дійсно великий.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version