Home Новини сучасних технологій Відомо, чому не можна видаляти сервіси Google Play із Android-смартфонів

Відомо, чому не можна видаляти сервіси Google Play із Android-смартфонів

0

Скрізь і не тільки в інтернеті ми чуємо: “Відключи ці сервіси Google і твій смартфон прискориться”. Для чого це робити? Це роблять, щоб менше процесів завантажувало телефон, але вони не врахували одного. Є дуже важливі процеси в сервісах Google Play, які після вимкнення можуть зламати ваш ґаджет. Для початку взнаємо для чого вони потрібні.

Сервіси Google Play – це дуже важлива річ у смартфоні. Вони надають телефону певне програмне забезпечення (як драйвера на комп’ютері). Без них робота системи стає не стабільною та з’являються помилки.

Цікаво: Названо 5 корисних та цікавих сервісів Google, про які мало хто знає.

Одне із самих популярних – Play Маркет. Що це таке? Play Маркет – це інтернет-магазин, який містить в собі ігри, додатки, книги, музику та фільми (як платні, так і безкоштовні). Якщо якимось чином ви його видалите, то встановлення нових програм стане дуже проблемним. Так, сервіси забирають багато заряду, але грають важливу роль у телефоні.

Якщо ви наважитися на їх видалення або забороните системі доступ до них, то виникне дуже багато помилок, збоїв. Але буває так, що вони з’являються самі по собі. Це означає, що Google Play не має доступ до служби “Телефон”. Коли у вас трапилося щось з такого, то слід звернутися до професіоналів в цій справі. Тому не треба слухати тих, хто каже, що краще видалити ці сервіси.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version