Home Новини сучасних технологій Названо найпоширеніші міфи про розумний будинок

Названо найпоширеніші міфи про розумний будинок

0

Напевно кожна людина хоч раз думала про те, щоб якомога більше спростити хатні справи, купуючи тим самим вимикачі, які працюють по хлопку, чи робот-пилосос, який сам пилососить підлогу, і таке інше. Але є рішення, яке замінить ці масові покупки— розумний будинок.

Багато хто скаже що це фантастика, і якщо таке існує, то коштує певно дуже великих грошей, але це не так, і я вам це доведу.

Міф про космічну ціну на розумний будинок непросто так розповсюджується, адже кожна хороша техніка коштує дуже великих грошей. Це є дійсно так, ціна розумного будинку від 100 до 800 тис гривень, але це може дуже допомогти в майбутньому. Розумний будинок може вчасно ввімкнути сигналізацію та викликати рятувальну службу, також вести відео огляд та повністю контролювати ситуації в будинку. Розумний будинок настільки входить в моду, що виробники стали зменшувати свої ціни, аби клієнти обирали саме їх техніку.

Розумний будинок зекономить ваш час та гроші вдвічі, адже розумні розетки виявляють неполадки, чи збій, який потрібно виправити, також в потрібний момент може перевірити чи вимкнули ви праску, або ж комп'ютер. Це дуже важливо для людини сьогодення.

Цікаво: Відомо, чому українці бояться “розумних будинків”.

Багато хто скаже, що це зроблено для тих, кому немає куди подіти свої гроші, і що це непотрібний механізм. Я так не думаю, адже зараз тільки в Україні його придбали 20% людей, і з кожним роком цей відсоток зростає.

Керувати розумним будинком дуже просто, хтось робить це завдяки своєму смартфону, а хтось за допомогою пульта керування. На перший погляд здається, що це мега складно, але з літаками та автомобілями теж було складно, люди вважали це чимось нереальним. Час все вирішує за нас, і скоро розумний будинок буде у кожній оселі.

А чи зможе людина, яка придбала собі все ж розумний будинок, відчувати себе у безпеці, раптом кібератака, спитаєте ви?! Я вам відповім, що зараз всі турбуються про те, як зробити своє життя безпечнішим, тому була розроблена спеціальна програма Thread. Завдяки їй будуть шифруватися всі програми і ваш розумний будинок стане не під силу будь-якому хакеру.

Все що я можу додати, це те, що розумний дім - це наше майбутнє. Світ змінюється і ми разом з ним, тому не варто боятися чогось нового, потрібно йти в ногу з часом, а не ускладнювати своє життя міфами, які обертаються навколо чогось нового.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version