Реклама

Названо найпотужніші смартфони 2020 року

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було названо найпотужніші смартфони 2020 року. Цензори популярного китайського бенчмарка Master Lu підвели підсумки минулого року, опублікувавши зведений рейтинг найбільш продуктивних гаджетів. До першої трійки потрапили флагмани HUAWEI, ASUS і Redmi, а топ-10 виявився представлений апаратами відразу дев’яти брендів.

Названо найпотужніші смартфони 2020 року

Найпродуктивнішою моделлю з протестованих в додатку на кінець 2020 го став HUAWEI Mate 40 Pro +, який набрав в бенчмарке 871 220 балів. На другому рядку рейтингу розмістився ASUS ROG Phone 3 з результатом 830 135 «папуг», а замикає трійку лідерів модель Redmi K30S Extreme Commemorative Edition, яка набрала 822 210 умовних одиниць продуктивності.

Крім того, в список, опублікований розробниками програми, потрапили смартфони Samsung, Xiaomi, Lenovo, iQOO, OPPO і vivo. Кращі результати показали пристрої на базі чіпів Qualcomm Snapdragon 865 і 865+, а також Kirin 9000. Більш продуктивний Xiaomi Mi11 з процесором Snapdragon 888 не потрапив до рейтингу, оскільки його продажі стартували вже в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы оптимальные Android – смартфоны в различных ценовых категориях

Стаття доступна українською...Покупка нового смартфона всегда тяжелое и заодно увлекательное дело. Сделать выбор в сторону одного или другого смартфона...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -