Реклама

Названо небезпеку від користування програмами з піратських сайтів

Останні Новини

Коли людині потрібно встановити у себе на комп’ютері якусь програму, то мало хто хоче платити за це кошти. Даремно, адже це може принести багато біди. Якісного та безкоштовного не буває нічого і це факт.

Коли користувач починає шукати програму або розширення і бачить, що це платно, відразу виникає бажання розглянути альтернативні варіанти. Найгірше, що вони завжди знайдуться в інтернеті. Зараз мова йде про піратські сайти. Чим вони такі небезпечні?

Цікаво: Названо спосіб пошуку програми, яка “тормозить” комп’ютер

Якщо завантажити програму з неофіційного сайту, то очевидно, що разом із нею ви занесете собі на пристрій вірус, який нашкодить роботі, а ще й може вкрасти приватні дані. Найгірше, що антивірус не завжди зможе це розпізнати і попередити, адже часто люди самі дають дозвіл на те, що не потрібно.

Пам'ятайте, що справжні офіційні сайти беруть кошти за користування певними програмами, тому краще не пошкоджувати і заплатити. Так ви вбережете себе від проблем і зможете користуватись потрібним додатком.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено бездротову колонку із автономністю роботи 24 год

Нещодавно було представлено бездротову колонку із автономністю роботи 24 год. ENACFIRE - це новий бренд, який в даний час...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -