Реклама

Названо непотрібні додатки, яких варто позбутися з Android-смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Що найбільше може шкодити вашому смартфону, звісно ж непотрібні додатки, які скачуються самою системою, або вами, коли ви думаєте, що вони стануть у пригоді. Відповідно, щоб вберегти себе та свій смартфон від непередбачуваних проблем, зараз буде названо непотрібні додатки, яких варто позбутися з Android-смартфонів.

Як на мене, то першим таким типом додатків є неперевірені або ж не сертифіковані додатки Гуглом. До таких можна віднести додатки, що завантажуються з інтернету, а не з Play Market. Всім мабуть відомо, що додатки даного типу не гарантують цілісності вашого гаджета.

Наступний тип додатків, це очищувачі. Очищувати смартфон це звісно добре і це потрібно, але часто за такими додатками ховаються програми, що банально змушують телефон «тупити», а вас – злитися. Краще користуватися перевіреними додатками.

Вас також мабуть нервує реклама, щоб її уникнути, точно не слід користуватися третім типом додатків - так званими безкоштовними антивірусами з низьким рейтингом. Такі антивіруси «тикатимуть» вам рекламу з усіх-усюд, а платні саме те, що потрібно аби не нервуватися через рекламу. Безкоштовні антивіруси не надають повний захист, лише частковий. Варто не забувати, що бувають і винятки у вигляді нашого рейтингу безкоштовних антивірусів, за допомогою якого ви зможете підібрати щось саме для себе і свого смартфона.

Четвертий тип додатків небезпечний тим, що вводить користувачів в оману. До даного типу додатків відносяться всі додатки, які стосуються покращення здоров'я. Вірити чи не вірити додаткам для покращення здоров’я це ваша справа, але вони здебільшого лиш «забивають» телефон сміттям і не дають жодного результату.

До п'ятого типу додатків можна віднести всі додатки, які є аналогами тих, які вже вбудовані в Android. В Play Market, для прикладу, доступні аналоги ліхтарика та будильника, але вони не несуть жодної користі. З вбудованими додатками буде легше працювати.

Отже, виділяючи ці типи додатків, їх об’єднує одне, вони лише шкодять вашому пристрою і не слід гадати, що вони йому суттєво допоможуть, а тим більше додатки завантажені з інтернету. Бережіть себе і свої гаджети.

Також нещодавно стало відомо, що в Google Play присутні ігри, які автоматично встановлюють шкідливі додатки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В 2020 році в мережу попала рекордна кількість персональних даних користувачів

В 2020 році в мережу попала рекордна кількість персональних даних користувачів, включаючи платіжну інформацію. Такою інформацією поділилася компанія InfoWatch,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -