Home Новини сучасних технологій Названо основні флагмани, з якими Samsung випередили Apple

Названо основні флагмани, з якими Samsung випередили Apple

0

Компанія Samsung відома хорошою якістю своїх флагманів, але крім цього, ще й схожістю із пристроями від Apple: як в дизайні, так і в процесорі. Декілька років тому, Samsung зуміли перевершити продукцію системи iOS, проте цей успіх не прожив довго і компанія потерпіла поразку. Нижче будуть наведені основні флагмани, з якими Samsung випередили Apple, але, водночас розчарували користувачів.

Galaxy S4

Цей смартфон став знахідкою, а потім розчаруванням.
Ось чому: розробники обіцяли найкращий на той час, процесор з 8-ма ядрами. І все це здавалося правдою, доки один із незадоволених покупців Galaxy S4 звернувся до компанії з достатньою кількістю претензій, що потім призвело до справи в прокуратурі та сплати штрафу.

Як виявилось, 8-ядерний процесор, зовсім не є ним. Так як, обидві половини виконували різні функції: одна - високопродуктивну, а інша - зберігала заряд батареї. А так міг працювати навіть iPhone 5 на двоядерному чіпі А6.

Цікаво: Процесор Exynos 2200 від Samsung показує високу продуктивність.

Galaxy Note Edge

Даний флагман мав вигнутий екран з правого боку смартфона, що й було його особливістю.

Негативні коментарі компанія почала отримувати майже після презентування. Так як, пристроєм було не комфортно користуватись кожного дня: власники телефону постійно зачіпались за вигнуту рамку, що призводило до поломки екрану.
Через це люди перейшли на айфон. На класику.

Bada

Тут мова піде не про окремий смартфон, а вже про цілу операційну систему - Bada. Функціонувала вона достатньо добре, але була не настільки розвиненою, щоб перевершити інші.
Тому не можна сказати, що компанія Samsung випередила Apple.

Смарт-годинник

Не дивно, що відразу після презентації смарт-годинника від Apple, компанія Samsung прийнялася за аналогічну роботу, проте вони намагалися випередити конкурентів. В деякій мірі, їм це вдалося, так як, годинник постійно вдосконалювався у функціонуванні.

Бездротові навушники

Samsung вирішили не відходити назад, і теж презентувати власні бездротові навушники. Аналізуючи їх функції і можливості, можна сказати, що цим пристроєм компанія дійсно перевершила Apple та інші організації. Проте, незадовго після презентації Samsung знову посіли на нижчий рівень: навушники мали низький відсоток за потребою користувачів.

Також нещодавно стало відомо, що Samsung піднесла неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version