Реклама

Названо основні недоліки месенджера WhatsApp Desktop

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Представляти месенджер WhatsApp нема сенсу, оскільки більшість із вас вже й так про нього щось чули, або навіть використовує його. WhatsApp найпопулярніший месенджер у світі, але в Україні він далекий від найпопулярнішого, оскільки першу сходинку займає Viber, а за ним йде Telegram. Так ось, месенджер цей неймовірно популярний, хоча й багатий різними недоліками, та й відсутність нового функціоналу також не радує, але є одна річ, яка нервує напевно найбільше – десктоп версія месенджера. Зараз про неї поговоримо та буде названо основні недоліки месенджера WhatsApp Desktop.

І так, років так 5-8 тому, популярністю користувалися саме ПК версії месенджерів та соціальних мереж, але з інтенсивним розвитком смартфонів, це сильно змінилося і зараз практично всі розробники представляють спочатку версію програм для смартфонів і тільки потім для ПК та ноутбуків. Те саме стосується й месенджера WhatsApp, який на смартфонах працює більш-менш стабільно, але на ПК це складно назвати стабільністю.

Серед найбільших недоліків месенджера WhatsApp Desktop варто відмітити:

  1. Повідомлення від співрозмовників часто не приходять, хоча в мобільній версії всі повідомлення приходять стабільно і без втрат.
  2. WhatsApp Desktop часто "не бачить" інтернет, тому присутність позначки "перевірте підключення до інтернету" стає нормальним явищем.
  3. WhatsApp Desktop часто глючить, підвисає і працює некоректно, і проблема тут явно не в потужності ПК або ноутбуках.
  4. Повідомлення відправлені з WhatsApp Desktop часто не доходять до отримувачів.

Це найчастіші проблеми, з якими стикався особисто я. Можливо, у вас ПК версія месенджера працює і коректно, але особисто для мене, навіть ПК версія Viber набагато стабільніша, ніж у WhatsApp. Особисто для мене, лідером буде десктоп версія месенджера Telegram, яка працює найкраще і проблем з нею виникало найменше.

Також нещодавно стало відомо, що WhatsApp знову запідозрили в читанні листувань користувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий слайдфон від Oppo показали в практичному відео

Раніше ми повідомляли про появу перших зображень унікального телефону компанії Oppo, який творці охрестили слайдфоном. Зараз же новий слайдфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -