Реклама

Названо основні ознаки того, що ваш смартфон може вибухнути в будь-який момент

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оскільки велика кількість людей користується смартфонами щоденно, логічно, що їхня безпечність у використанні відіграє важливу роль. Досить часто, причиною поломок смартфона стає не тільки неправильне користування ним, а й самі неполадки із смартфоном, неякісні комплектуючі і недотримання технологічного процесу їхнього виробництва. Результатом таких неполадок може бути, як короткий термін експлуатації смартфона, так і самозагорання, вибухання і тому подібне. Зараз же буде названо основні ознаки того, що ваш смартфон може вибухнути в будь-який момент. Знаючи їх, ви зможете вберегти себе від непередбачуваних ситуацій, в якій ви можете нашкодити своєму здоров’ю або здоров’ю оточуючих.

Для початку нагадаємо, що сам по собі смартфон, коли він був правильно зібраний із якісних деталей, буде працювати достатньо довго (не менше 4-5 років), надзвичайно безпечний і загроз вашому здоров'ю не представляє. Всі випадки, в яких смартфони зривалися, загоралися і тому подібне, виникали через неправильну експлуатацію смартфона, дефектні акумулятори та дешеві зарядні пристрої. Так ось, стосовно ознак, які можуть вас попередити про ймовірний вибух смартфона або ж його загорання.

1. Ваш смартфон почав сильно нагріватися. В даному випадку мова йде про такі температури, коли смартфоном не комфортно користуватися.
2. Смартфон починає вповільнюватися до такого рівня, що додатки взагалі перестають запускатися.
3. Смартфон самовільно вимикається або перезавантажується.
4. Смартфон дуже швидко розряджається і заряджається.

Найчастіше такі ознаки з'являються тоді, коли смартфон тривалий час перебував під прямими сонячними променями, або був у використанні в особливо жаркі дні.

Також нещодавно було названо 4 шкідливі сервіси в Android-смартфонах, які краще відключити.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S

Сьогодні Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S, яка знаходиться під краудфандингом всього за ~ $59. Продукт прийме роздрібну ціну ~...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -