Реклама

Названо 4 шкідливі сервіси в Android-смартфонах, які краще відключити

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Давно відомий факт, що в Україні найпопулярніші смартфони саме на операційній системі Android, оскільки вибрати смартфон з цією ОС можна під різні потреби та в різних цінових категоріях. Основним недоліком смартфонів на OC Android є те, що за їхнім станом завжди необхідно стежити, оскільки один завантажений неправильний додаток може його вивести з ладу, або ж серйозно нашкодити його продуктивності та автономності. Враховуючи таку чутливість Android до різноманітних помилок, буде названо 4 шкідливі сервіси в Android-смартфонах, які краще відключити, щоб смартфон працював краще і зайвий раз не перенавантажувався.

Сертифікати

Зараз мова йде про системні сертифікати, які встановлені в кожному смартфоні. Проблема цих сертифікатів в тому, що вони ніяк не захищають смартфони, а навпаки можуть тільки нашкодити їм. Досить часто можна зустріти новини про те, що через сертифікати, смартфони заразилися вірусами. Крім цього, сертифікати працюють весь час в фоновому режимі, що також негативно відображається на автономності смартфона.

Звіти

Звіти це ще одна "фішка" операційної системи андроід. Принцип їхньої роботи цілком зрозумілий - вони збирають та групують всю зібрану інформацію на смартфоні. Відповідно до цього, вони також дуже часто піддаються атакам з сторони хакерів і через них розповсюджуються віруси. Також присутня проблема із фоновою роботою і виснаженням акумулятора.

Зворотній зв'язок

Ще один сервіс, який практично не приносить ніякої користі власникам смартфонів. Сервіс зворотній зв'язок не використовується майже ніким, але зате вміло виснажує акумулятор та вповільнює роботу смартфона. При можливості, краще вимикайте цей сервіс.

Меню SIM-карти

Коли ви останній раз відвідували меню своєї SIM-карти? Можливо ви навіть не здогадувалися про такий сервіс на своєму смартфоні, але він присутній. Як і всі перераховані вище, цей сервіс взагалі не використовується і тільки працює в фоновому режимі, засмічує внутрішній простір, виснажує акумулятор та навантажує смартфон.

В більшості випадків, на Android-смартфонах можна вимкнути більшу частину таких сервісів, оскільки ними практично ніхто не користується і навіть не знає про їх пристуність. В даному випадку рекомендуємо купляти смартфони на чистому Android або ж переходити на iOS.

Також нещодавно було названо додатки, які можуть нашкодити кожному Android – смартфону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явилося більше інформації про смарт-годинник Vivo Watch

Раніше ми повідомляли, що Vivo готується до випуску розумного годинника Watch. В червні, відповідний пристрій, був помічений на EUIPO...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -