Home Новини сучасних технологій Названо основні проблеми сучасних смартфонів в 2021 році

Названо основні проблеми сучасних смартфонів в 2021 році

0

Що ви зазвичай чуєте про нові моделі смартфонів, які зараз рекламують з усіх сторін? Зазвичай про їхню неймовірну автономність, неймовірні фотоможливості, дизайнерські рішення, довговічність, яскравість дисплея і тому подібне. Чого ми справді про них не знаємо, а точніше нам не акцентують увагу на цьому, так це про їхні недоліки, яких цілком достатньо. Зараз же, буде названо основні проблеми сучасних смартфонів в 2021 році.

Розміри

Зараз неймовірно складно знайти компактний смартфон, який би вільно вміщався в руку і яким би було зручно користуватися одною рукою. Зараз всі смартфони, від бюджетних до флагманських, оснащуються дисплеями понад 6 дюймів, що ніяк не виходить назвати компактним розміром. Виробники аргументують це тим, що смартфонами з великими дисплеями зручно користуватися, хоча ніхто не бере до уваги, що такі смартфони елементарно не влазять в кишеню джинсів.

Ремонт

Тільки нещодавно ми писали про те, що виробники смартфонів спеціально роблять все для того, щоб ми частіше купляли нові смартфони і один із таких способів якраз полягав у неможливості ремонтувати пошкоджені смартфони.

Зазвичай, це аргументується відсутністю запчастин, дорогими запчастинами і тому подібним.

Крихкість

Зараз неймовірною популярністю користуються смартфони із скляним корпусом. Це цілком зрозуміло, враховуючи те, що такі смартфони виглядають справді ефектно, в порівнянні з пластиковими або ж металевими. Недоліком є те, що вони неймовірно крихкі. Мінімальне падіння і все, потрібно замінювати корпус і це в кращому випадку, а в гіршому випадку прийдеться купляти новий смартфон.

Автономність

Автономність це взагалі проблема всіх смартфонів, які тільки були випущені. В порівнянні з кнопковими телефонами, в яких автономність становила мінімум 7 днів, смартфони з своєю автономністю 1-2 дня просто стоять осторонь. Всі ми прив'язані до зарядних пристроїв і ще трохи, то знову повернемося до стаціонарних телефонів.

Актуальність

Актуальність це взагалі проблема всіх смартфонів. Раніше телефон куплявся не на 1-2 роки, а мінімум на 4-5 років і то, його заміняли на новий не через те, що він погано працює, а через те, що просто хотілося придбати новий телефон.

Зараз же, стає нормою покупка смартфонів кожні 2-3 роки і причиною тут є оновлення ОС Android, а точніше його відсутність. Можливо Apple дещо попереду, але з їхніми вповільненнями старих моделей, також далеко не поїдемо.

Ми назвали тільки основні недоліки сучасних смартфонів, але їх кількість дещо більша. Ще одна проблема, яка прийшла на думку, це Безпека, а саме розповсюдження вірусів, стеження та багато чого іншого, що негативно впливає на конфіденційність життя.

Також нещодавно було названо найпопулярніші міфи про смартфони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version