Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо додатковий фактор захисту банківської картки ПриватБанку від шахраїв

Названо додатковий фактор захисту банківської картки ПриватБанку від шахраїв

0

Останнім часом кількість шахраїв неймовірно збільшилася і швидше за все, продовжить зростати. Назвати якусь основну причину, чому люди на це йдуть, досить складно, але фінансова ситуація в країні протягом останніх двох років, істотно вплинула на це. Найчастіше шахраї націлюються на банківські рахунки українців, оскільки це відносно простий та швидкий спосіб заробітку для них, особливо з врахуванням обізнаності українців в темі шахрайства та довірі до фейкових співробітників банку. Особливо це стосується клієнтів ПриватБанку, оскільки вони найчастіше страждають через шахраїв. Якщо ви є клієнтом ПриватБанку і не бажаєте втратити свої кошти через шахраїв, то зараз буде названо додатковий фактор захисту банківської картки ПриватБанку від шахраїв.

Як відомо, всі шахраї використовують практично один і той самий спосіб, для виманювання коштів з українців і полягає він в тому, що вони представляються співробітниками Приватбанку. В такий спосіб, вони зразу підвищують довіру до себе і одночасно додають їхньому дзвінку більшої важливості.

Так ось, практично всіх шахраїв, і не тільки телефонних, цікавлять секретні дані вашої банківської картки, куди входить її номер, термін дії, секретний код на зворотній стороні, дані для входу в Приват24, прізвище та ім'я власника картки, пін-код до картки та секретні короткі коди-підтвердження від ПриватБанку.

Всі ці дані неймовірно важливі і розголошувати їх, окрім номера банківської картки, не можна стороннім людям, оскільки розповсюдження цієї інформації може покликати за собою втрату доступу до Приват24 і втрату особистих коштів.

Так ось, щоб захистити свою банківську карту, необхідно не тільки зберігати її реквізити в безпеці, а ще поставити підпис на її звороті. Місце для підпису виділене білою смужкою і розміщується воно під магнітною стрічкою. Ваш підпис на картці підтверджує, що ви справді власник картки, а це означає, що стороння людина, яку зловлять при спробі розрахунку вашою карткою, не зможе підтвердити те, що картка справді її.

Крім цього, рекомендується додати додаткові методи аутентифікації при вході в Приват24, а саме використовувати сканер відбитків пальців або FaceID. Також періодично скануйте свій смартфон антивірусними програмами (список найпопулярніших антивірусів для Android за 2020 рік).

Також нещодавно було названо причини, чому банкомат ПриватБанку може не приймати банківську карту.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version