Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо основні ризики використання послуги переказу коштів за номером телефону від ПриватБанк

Названо основні ризики використання послуги переказу коштів за номером телефону від ПриватБанк

0

Можливо ви вже чули про останню новинку від ПриватБанк, а саме введення нової послуги переказу коштів за номером телефону. Дійсно, це зручна і корисна послуга, яка вже доступна в багатьох країнах. Найбільшою перевагою переказу за номером телефону є те, що для отримання переказу не потрібно ділитися номером своєї банківської картки з незнайомими, тим самим можна вберегти себе від шахрайських схем. Хоча це й зручно, недоліки в такого типу переказів все рівно присутні, тому зараз буде названо основні ризики використання послуги переказу коштів за номером телефону від ПриватБанк.

Першим ризиком можна назвати велику ймовірність здійснення помилки під час введення номера абонента, якому ви запланували здійснити переказ. Повірте, випадків із введеням номера із одною помилковою цифрою цілком достатньо і поповнення рахунків стільникового оператора тому підтвердження. Відповідно, здійснивши помилковий переказ (а він майже миттєвий і займає 1-2 хв) вам прийдеться досить довго повертати свої кошти.

Спочатку необхідно повідомити банк і оформити запит на повернення коштів. Також можливий варіант, що вам прийдеться особисто зателефонувати до абонента, який отримав ваш переказ, і попросити повернути кошти. На жаль, абоненти не сильно спішать і не сильно бажають повертати кошти, хоча це й максимально дивно для сучасної людини.

У випадку, якщо ні банк, ні абонент не зможуть вам повернути кошти, прийдеться йти в поліцію та писати заяву на шахрайські дії по відношенню до вас.

Наступним ризиком є шахрайські дії. Повірте, що при додаванні такої послуги, шахраї почнуть відточувати свої навички і змінять свої методи виманювання коштів та обману клієнтів ПриватБанк. Для прикладу, шахрай оформляє підроблену довіреність та з її допомогою переоформляє вибраний номер на себе. Далі ж він зможе здійснювати всі фінансові операції через Приват24 і переказувати всі кошти на свої рахунки.

Якби не було, але ця послуга дійсно позитивно відобразиться на відношенні до ПриватБанку і поверне йому той авторитет, який був раніше.

Також нещодавно стало відомо, що робити, якщо ви зламали банківську картку ПриватБанку?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version