Реклама

Названо переваги вступу в еру роздільної здатності 8K

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Переваги 8K-телевізорів виходять далеко за межі роздільної здатності, оскільки вони є продуктом преміум-класу з надтонким екраном – до 1,5 см завтовшки.

Full HD, UHD, 4K і 8K . Існує так багато номенклатур рівнів роздільної здатності поточних телевізорів, що часто можна заплутатися, купуючи новий продукт. Зрештою, яка між ними різниця? Які функції цікаві для пріоритетності? Серед цих питань безперечно те, що кожен, хто шукає максимальної якості зображення та звуку, повинен краще розуміти всі особливості 8K, найвищої роздільної здатності, доступної на ринку. Оскільки це відносно нова технологія, у людей все ще є сумніви та страхи щодо переваг, які вона пропонує.

Цікаво: Samsung демонструє 4K і 8K Smart TV, присвячені Чемпіонату світу з футболу.

Переваги 8K-телевізорів виходять далеко за рамки роздільної здатності, вони є продуктом преміум-класу з надтонким екраном, деякі моделі товщиною до 1,5 см, сучасною обробкою та нескінченним екраном без жодних рамок. Процесор, наявний у деяких телевізорах 8K, навіть потужніший, ніж в моделі з нижчою роздільною здатністю, і має здатність покращувати зображення та яскравість завдяки масштабуванню, наближеному до роздільної здатності 8K, за допомогою штучного інтелекту, який забезпечується 64 нейронними мережами .

Інвестиція в пристрій цієї категорії – це інвестиція в телевізор, який готовий до теперішнього часу та є доказом майбутнього. Згідно з даними Persistence Market Research , світовий ринок телевізорів 8K зросте на 60,1% за десятиліття. Це пристрій, який гарантує, що споживач буде насолоджуватися фільмами, серіалами та відео з 33 мільйонами пікселів, тобто в 4 рази більше, ніж телевізор 4K. Щоб зробити це ще більш неймовірним, у комп’ютерних іграх настала ера 8K-контенту – зараз є відеокарти від NVIDIA та AMD, які підтримують таку якість зображення.

Цікаво: Представлено 4K-телевізори із 100 Вт динаміками JBL за 680 доларів.

Консолі нинішнього покоління з більш надійним апаратним забезпеченням були підготовлені для отримання ігор у роздільній здатності майбутнього. Одна з найбільш очікуваних ігор року, Lies of P, виробництва студії NEOWIZ, вийде з підтримкою 8K. Виробничі компанії, такі як студія Abdalla Brothers, яка нещодавно уклала партнерські відносини для створення відео в цій роздільній здатності, є ще одним прикладом створення кінематографічного контенту з якістю 8K. Навіть стрімінг почав входити в цю нову еру, коли деякі розділи та трейлери знімалися в цій роздільній здатності, тобто вмісту не бракуватиме.

Занурення є найбільш визначальним фактором при виборі телевізора 8K. На додаток до перегляду фільмів і серіалів із неймовірним візуальним ефектом, якість звуку цих пристроїв також була покращена, щоб підкреслити продукт як найповніший на ринку. Деякі моделі мають технологію Sound in Motion Pro, яка разом із Dolby Atmos створює 3D-аудіо, завдяки якому користувач відчуває себе в центрі подій. Ця функція, додана до ультрареалістичних зображень, ультратонких екранів і сучасного дизайну, робить Smart TV 8K незамінним предметом для любителів технологій і найсучаснішого аудіовізуального досвіду.

Цікаво: Поради щодо вибору телевізора, які ви не почуєте в магазині.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Правила зберігання та користування банківською карткою

Маленька пластикова банківська картка містить дуже багато інформації. Вона міститься на магнітній стрічці та у чіпі. Користувачів цікавить питання,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -