Реклама

Перераховано функції смартфонів, які точно повинні здивувати кожного користувача

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфонами зараз користуються практично усі. Функції використовуються по-різному. Одні лише телефонують та пишуть смс, інші ж використовують пристрій на повну. Не дивлячись на це, смартфони приховують багато різних можливостей, про які мало хто знає. Далі розповімо, які саме функції можуть стати в нагоді, але про них не здогадуються прості користувачі.

Цікаво: Названо функції Android, які недоступні власникам Apple iPhone.

Пульт

Пульт до телевізора та іншої техніки часто десь губиться вдома. Чудовою альтернативою стає звичайний смартфон. Мало хто знає, але на пристроях є інфрачервоні датчики, за допомогою яких можна управляти технікою в домі. Наприклад, телефон стає універсальним пультом до телевізора, кондиціонера й т.д. Варто лише його увімкнути через спеціальну програму.

Управління за допомогою жестів

Смартфоном можна управляти не лише за допомогою сенсорного екрана. Є додаткові функції, а саме управління жестами. Що це означає? Можна налаштувати свій пристрій так, щоб відповідати на дзвінок одним рухом руки над камерою не торкаючись екрана. А програму відкрити якимось іншим подібним рухом. Це дуже зручно, коли зайняті або брудні руки й немає можливості натиснути на екран.

Приховані ігри

Це дуже цікаво, адже багато смартфонів можуть мати встановлені ігри, які не видно просто так на екрані. Вони зазвичай приховані. Іноді це можуть бути самі примітивні ігри, а іноді й цікаві пригодницькі аркади.

Цікаво: Названо корисні функції смартфонів Samsung, про які ви могли не знати.

Режим читання

Цей режим більш відомий користувачам смартфонів, особливо для тих, хто часто читає. Від довгого перегляду тексту на екрані можуть дуже втомитись очі. Щоб цього не сталось або щоб трохи відпочити, можна увімкнути спеціальний режим. Він знижує яскравість та змінює кольорову гамму.

Коди

Це взагалі дуже цікава інформація. За допомогою спеціальних кодів можна переглядати різну цікаву інформацію. Наприклад, дізнатись як використовується батарея, які є додаткові функції або навіть скинути пристрій до заводських налаштувань. Знаючі ці коди можна дізнатись багато нового. 

Звісно на смартфонах є й інші функції, якими мало хто користується. Але ці нас зацікавили більш за все. 

Цікаво: Відомо, чому в першому смартфоні від Apple не було функції “копіювати-вставити”.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відома дата анонсу смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Компанія Xiaomi вчора представила свій флагманський смартфон Mi 11, але Mi 11 Pro на сцені так і не показали,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -