Home Новини сучасних технологій Названо персональну інформацію, якою заборонено ділитися в соцмережах

Названо персональну інформацію, якою заборонено ділитися в соцмережах

0

І знову тема стосується розміщення особистої інформації в соціальних мережах. Сьогодні ми доповнимо список речей, які не варто викладати в мережі, і це буде інформація щодо ваших покупок, документів, рівня прибутку, тощо.

Щодо великих покупок, то тут знову справа стосується шахраїв. Окрім ваших друзів, за вами в соціальних мережах можуть стежити і зловмисники. Відповідно, якщо ви будете викладати інформацію про свої покупки, зокрема про дорогі, типу машини, телефонів чи дорогоцінностей, то ви ставите себе під загрозу.

З документами, я думаю все зрозуміло, їх не рекомендується викладати ні в яких соцмережах та навіть обмежити зберігання їх копії на смартфоні. Те саме стосується і вашої домашньої адреси та номера телефону.

Рівень прибутку може призвести до шахрайських дій в вашу сторону, таких же як і розміщення інформації про ваші покупки. На основі цього зловмисники з більшою ймовірністю будуть зацікавлені в вас.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version