Home Новини сучасних технологій Названо потужний ігровий смартфон від компанії Xiaomi

Названо потужний ігровий смартфон від компанії Xiaomi

0

Плануєте покупку геймерського смартфона? Якщо так, то зараз буде названо потужний ігровий смартфон від компанії Xiaomi, зокрема мова піде про нову модель Black Shark 4.

Смартфон Black Shark 4 отримав 6,67-дюймовий Super AMOLED Plus екран із роздільною здатністю FullHD +. Частота оновлення екрана становить 144 Гц, також присутня тут підтримка HDR10 +. Працює пристрій на процесорі від Qualcomm - Snapdragon 870 з підтримкою 5G. До вибору доступні два варіанти оперативної пам’яті, а саме 6 Гб та 8 Гб, а внутрішня пам’ять складатиме 128 Гб. Розширити пам’ять за допомогою слота для карти MicroSD можливості немає.

Щодо камер, то у моделі Black Shark 4 вони максимально прості та основна камера складається із 48 Мп датчика, 8 Мп та 5 Мп. Акумулятор отримав ємність 4500 мАг, що по результатах тестувань повинно забезпечити один день роботи, але за умови різного типу використання.

Black Shark 4 в ігровому плані отримав утиліту Shark Space, яка знижує троттлінг під час ігор, а також є можливість ввімкнення спеціального режиму, який дозволяє встановити максимальний FPS та зняти обмеження продуктивності. Правда за таких умов ви спостерігатимете значне нагрівання корпусу.

З правого боку корпусу смартфона, окрім кнопки живлення, є ще пара перемикачів, що висувають тригери, які надають ще кращий ігровий досвід на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version