Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо варіанти отримання кредиту з незадовільною кредитною історією

Названо варіанти отримання кредиту з незадовільною кредитною історією

0

Ми не раз розглядали тему кредитів, зокрема їх правильне отримання, повернення та називали перелік справді абсурдних причин для взяття позики. І у всіх попередніх статтях, ми говорили про те, що для оформлення кредиту банки чи інші установи звертають увагу на вашу кредитну історію. Правда не завжди у клієнтів, які хочуть отримати кредит, кредитна історія є відмінною. Якщо ви не вчасно оплачували встановлені регулярні платежі чи загалом прострочували платежі (навіть на декілька днів), а у випадках, якщо ви ще й переховувались від банку, то кредитна історія точно у вас буде визнана поганою та такою, яка в подальшому не дасть вам можливості отримати новий кредит. Але все ж багатьох людей цікавить можливість отримання кредиту з незадовільною кредитною історією, тому зараз буде названо варіанти отримання кредиту з незадовільною кредитною історією.

Напевно одним із найпростіших варіантів отримати кредит в даному випадку, буде оформлення кредитної картки із певним лімітом. За таких умов, в більшості випадків, фінансова історія не перевіряється, правда є один досить значний мінус, і це висока процентна ставка.

Також є варіант звернутись не конкретно в банк, а в інші спеціалізовані організації та оформити термінову позику. В даному випадку на першому плані розглядатиметься ваша платоспроможність та правильність зазначених контактних даних чи інших відомостей.

Третій варіант – це скористатись послугами посередника. Тобто ви звертаєтесь до брокера, який уже і буде шукати варіанти для отримання вами позики з досить поганою кредитною історією. Брокер буде проводити аналіз усіх пропозицій на ринку, правда не лише в банківських установах, а й в макрофінансових чи інших приватних організаціях.

Загалом, якщо у вас уже є наявна погана кредитна історія, то все ж краще розібратись із причинами виникнення такої ситуації. Перевірити розподіл свого бюджету та правильність використання наявних у вас коштів. Все ж кредит, це така річ, яка потребує дотримання чіткого плану його погашення, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version