Home Новини сучасних технологій Названо простий спосіб прискорення смартфонів Xiaomi

Названо простий спосіб прискорення смартфонів Xiaomi

0

В нашому світі часто можна почути певні неприємні відгуки про будь-який з гаджетів. Нещодавно мій знайомий сказав, що Xiaomi, а саме основа MIUI, почала здавати позиції, а саме дуже глючить. Я довго з ним щодо цього сперечався, адже я категорично не підтримую такий погляд на подію. Якщо правильно налаштувати свій смартфон, то навіть дешевий китайський телефон здатен працювати як можна краще, а якщо мова йде про Xiaomi, то це взагалі масса крутих можливостей для покращеної роботи.

Перше, що цікаве можна налаштувати в MIUI — це анімації. Якщо ви не фанат прекрасних, гарних та захоплюючих переходів, то ви з легкістю можете виправити це в MIUI, всього на всього вимкнувши анімації, а саме різкість, швидкість і багато іншого з'явиться замість плавних переходів.

Цікаво: Оновлення, на яке чекають всі. Хто перший отримає MIUI 13?

Зробити це не важко, адже все що вам потрібно - дозвіл до "Режиму розробника". Для цього знаходимо "Налаштування", потім натискаємо "Про телефон" і переходимо у "Версія MIUI", далі чекаєте поки вам не покаже, що ви стали розробником. Захоплююче відчуття, чи не так!?

Увага! Не поспішайте налаштовувати свій смартфон, поки повністю не будете впевнені у своїх діях. Перечитайте інструкцію, яку я вам напишу, або ж переконайтеся що робите все правильно в іншому перевіреному джерелі інформації. Це все потрібно для того, щоб уникнути будь-якої небезпеки, або щоб не сталося непередбаченої ситуації.

Отже, зараз розповім вам, що потрібно правильно робити. Для початку переходимо в "налаштування ", потім шукаємо "розширені налаштування" і в самому низу на нас чекатиме розділ "для розробників", натискаємо та знаходимо розділ під назвою "Отрисування". От і все, в цьому розділі й знаходяться всі налаштування, які нам потрібні. Ну ж бо, давайте розбиратися далі, перед вами з'явиться багато функцій, які виконують ту чи іншу дію, про них я вам зараз розповім детальніше.

Наприклад: пункт "швидкість анімації" несе відповідальність за швидкість відображення інтерфейсу в системі телефону; "анімація вікон" відповідає за швидкість вікна, яке з'являється; і пункт "анімація переходів" забезпечує швидкість зображення різних переходів.

Цікаво: Названо функції, які Xiaomi додає до MIUI 12.

Відтепер ви знаєте, як можна покращити роботу вашого гаджета, і головне робіть налаштування обдумано, не ставте високу швидкість анімацій, щоб уникнути смикання системи.

Ось бачите, як просто зробити користування смартфоном приємним, і не важливо яка його ціна, головне правильно використовувати дані можливості функціонування систем.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version