Home Новини сучасних технологій Названо функції, які Xiaomi додає до MIUI 12

Названо функції, які Xiaomi додає до MIUI 12

0

Якщо ви власник Xiaomi, Redmi чи Poco, то повинні знати про суттєве оновлення MIUI 12. Будь-який гаджет з MIUI 12 або 12.5 має особливі функції. Про них далі розповім докладніше.

Бренд Xiaomi часто застосовує цікаві оновлення на багатьох моделях своїх смартфонів, серед яких варто відмітити навіть таких "старичків", як Redmi Note 7 та Mi 8, які також отримали MIUI 12. Отож, варто звернути увагу на те, які можливості отримують телефони завдяки значному оновленню Xiaomi.

Цікаво: Redmi офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом.

Центр управління з MIUI 12

Беручи приклад з Apple та їх iOS, компанія Xiaomi також взялась за оновлення центру управління. До основних часу, дати, мобільних даних та перемикача вай фаю, додались ліхтарик та інші. Наразі панель сповіщень і перемикачів виглядає крупнішою, але доволі естетичною.

Є можливість самостійно налаштувати розташування перемикача, який найбільше використовується. У новому центрі управління змінили своє місце повідомлення. Тепер вони окремо у іншому кутку. Також, якщо ви звикли до минулої розстановки, можна повернутись до використання попереднього вигляду центру управління.

Режим обробки декількох процесів

У потужних гаджетах, таких як Xiaomi 11 Lite 5G NE чи серії Xiaomi 11T, можна скористатись функцією багатозадачності. Вона запускається з меню, з піктограми, або утримавши палець на програмі. Основним задумом цієї функції є те, що вона відкриває обраний додаток поверх інших відкритих.

Ще можна скористатись розділенням екрану. Таким чином, працювати одночасно зможуть два додатки. Але при цьому можна відкривати одне спливаюче повідомлення.

Цікаво: Названо смартфон Xiaomi, який вартий кожної витраченої гривні.

Додатки

MIUI 12 показує меню додатків. Раніше версія MIUI працювала з усіма додатками на робочому столі, їх доводилось ховати до папок. Але тепер відкривається меню програм. Це, на мій погляд, краще.
Є два варіанти для зручності. Можна встановити на робочому столі відкриття всіх програм або лише меню додатків. Є установки для сортування їх в меню. Можна також настроїти прозорий фон.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi представили бюджетну спецверсію популярного смартфона для українців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version