Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили бюджетну спецверсію популярного смартфона для українців

Xiaomi представили бюджетну спецверсію популярного смартфона для українців

0

Як відомо, компанія Xiaomi випускає смартфони досить регулярно і більшість з них стають справжніми хітами в Україні. Більшість останніх новинок Xiaomi та суббрендів відповідають всім сучасним стандартам і при цьому продаються за доступну ціну, що не може не радувати користувачів, які вирішили оновити свій смартфон. Зараз же ми поговоримо про чергову новинку, а точніше про бюджетну спецверсію популярного смартфона, яку випустили спеціально для українців, та тих, в кого стандарт 5G ще не поширився.

Мова зараз піде про спецверсію останнього смартфона Xiaomi, випущеного під брендом Redmi - Note 11. Як вже відомо, оригінальний смартфон Redmi Note 11 отримав справді вражаючі характеристики та підтримку мереж 5-го покоління і це за досить адекватну ціну. Спецверсія Redmi Note 11 4G отримала такі ж характеристики, як і оригінальний смартфон, але тільки замість підтримки 5G, він підтримуватиме тільки 4G, що актуально для України.

Цікаво: Компанія Xiaomi в чергове здивувала всіх новим смартфоном.

Стосовно характеристик, то смартфон Redmi Note 11 4G отримав 6,5-дюймовий LCD дисплей з частотою оновлення 90 Гц, роздільною здатністю 1080 x 2400, та співвідношенням сторін 20:9. Працює смартфон від процесора MediaTek Helio G88 в парі з 4 / 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної системи камер з основною на 50 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп, та селфі-камерою 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт та зворотньою зарядкою 9 Вт.

На даний момент відомо, що орієнтовна вартість смартфона буде складати 140 Євро, тобто 4300 грн, але в наших інтернет-магазинах ціна буде не менше 5000 грн.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version