Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому бездротова зарядка вам не потрібна

Названо причини, чому бездротова зарядка вам не потрібна

0

Бездротова зарядка на ринку існує уже декілька років, проте користувачів у неї не так вже й багато, як хотілося б. Якщо ви задумуєтесь над переходом із стандартної дротової зарядки на бездротову, то давайте розберемось чи справді вона така необхідна. Ми схиляємось до думки, що ні, потреби в бездротовій зарядці немає і для підтвердження своєї думки ми назвемо 5 причин.

Перша причина полягає в тому, що бездротова зарядка не така вже й бездротова. Тобто смартфон ви підключаєте бездротово до зарядки, а от саму панель бездротової зарядки все ж потрібно підключати за допомогою кабелів. Якщо ви таким чином намагаєтесь уникнути зайвих дротів, то це вам не допоможе.

Друга причина — порівняно із дротовою зарядкою, бездротова досить повільна. Тобто підзарядка вашого смартфона відбуватиметься досить повільно, мова тут не йде за нічну зарядку. Для виправлення такої ситуації вам доведеться купувати пристрій із можливістю швидкої зарядки.

Третя причина — ви не зможете використовувати смартфон під час заряджання, при необхідності. Так як відстань між безпровідною зарядкою та смартфоном мінімальна, і поводитись так само як з кабелем у вас не вийде.

Четверта причина — смартфон розміщувати на панелі бездротової зарядки потрібно правильно, якщо ви цього не зробили, телефон просто не буде заряджатись.

П’ята причина — ціна. Якщо блок та кабель для зарядки ви отримуєте в комплекті із смартфоном, то бездротову зарядку вам доведеться купувати окремо. Окрім цього, ваш смартфон може не підтримувати її, для чого вам знадобляться додаткові пристрої, відповідно і додаткові витрати.

Також рекомендуємо ознайомитися із матеріалом "Бездротова зарядка: шкідлива вона для акумулятора смартфона чи ні?"

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version