Home Новини сучасних технологій Названо способи здійснювати безкоштовні дзвінки через інтернет

Названо способи здійснювати безкоштовні дзвінки через інтернет

0

Дана стаття більшості наших читачів може здатись непотрібною та такою, яка не несе в собі ніякої користі. Але ми все-таки вирішили її розмістити, так як сьогодні смартфонами та персональними комп’ютерами починають активно користуватись все більше старших людей і в них можуть виникнути питання про можливість здійснювати безкоштовні дзвінки через інтернет на звичайний номер телефону. Особливо якщо це стосується дзвінків до родичів за кордон.

І тут варто зрозуміти, що безпосередньо здійснювати дзвінки на номер телефону через інтернет безкоштовно можливості немає, в даному випадку потрібно використовувати спеціальні додатки. Тобто для здійснення безкоштовних дзвінків потрібно встановити додатки (месенджери) на пристрої обох абонентів. Якщо все-таки вам потрібно здійснити виклик на номер абонента, в якого немає підключення до інтернету, то ви можете скористатись месенджером Viber, проте це не буде безкоштовно.

Функція Вайбер, яка дозволяє дзвонити до незареєстрованих користувачів має назву Viber Out. Месенджер пропонує вам для початку тиждень безкоштовного користування, а надалі вам доведеться платити 5,99 дол в місяць за дзвінки в 60 країн світу.

Схожа функція для дзвінків на звичайні номери доступна і через Skype, яким зручно буде користуватись і через персональний комп’ютер. Правда тут доведеться оплачувати підписку, а вартість дзвінків уже буде залежати від країни, в яку ви будете здійснювати дзвінки. Щодо пробного періоду, то він також тут присутній, близько 30 днів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version