Реклама

Названо пристрої, які стали не потрібні з появою смартфона

Останні Новини

Смартфон це абсолютно універсальна річ. За допомогою нього можна робити будь-що. Люди не помічають як відмовляються від величезної кількості пристроїв, просто із-за того, що купують телефон. Давайте сьогодні і пригадаємо, чим ми користувались, поки не взяли в руки смартфон.

Фотоапарати. Вони ж зараз стали набагато менше популярні серед звичайних користувачів. Купують їх в більшості фотографи. Якщо ж ви не займаєтесь професійно зйомкою відео та фото, то камери смартфона повністю вистачить. До речі, в сучасних моделях стоять такі камери, які мало чим відрізняються від дорогих фотоапаратів.

Цікаво: Навіщо купувати занадто дорогі смартфони та чим вони відрізняються від бюджетних?

Книги. Раніше люди лише читали друковані книги, ходили в бібліотеки і не уявляли як може бути по-іншому. Пізніше почали випускати електронні книги. А зараз вже немає сенсу витрачати на це кошти, адже майже будь-яку книгу можна завантажити на телефон і насолоджуватись. Це не зовсім добре, але така реальність.

Навігатор. Пам'ятаєте як його всі купували окремо для машини чи іншого виду транспорту? Так от зараз це абсолютно не потрібно. Заходите в карти на телефоні, вмикаєте GPS та їдете куди потрібно.

Телевізор та радіо. Звісно ці прибори є в кожній квартирі (особливо телевізор), але на смартфоні функція перегляду каналів теж доступна.

Плеєр. Всі раніше ходили з МР3 плеєрами, навушниками та слухали музику. Зараз рідко можна побачити людину з таким пристроєм. Усі слухають музику на телефоні або через навушники, або підключаються до колонок через Bluetooth.

Будильник, годинник, записник - речі, які все менше потрапляють в квартири. Будильник є на смартфоні, годинник теж. Записувати щось набагато зручніше в електронному вигляді, звідти інформація нікуди не подінеться та не загубиться.

Цікаво: Як обрати смартфон в 2022 році?

Цікаво, що навіть гаманці тепер можна не носити. Якщо у вас картки підключені до безконтактних платежів, а картки із магазинів зберігаються в спеціальній програмі на телефоні, то для чого вам гаманець? Хіба що для готівки.

Диктофон. Не сама необхідна річ, але все ж може знадобитися. Він також доступний в смартфоні. Не потрібно витрачати гроші на додаткові пристрої.

Ігри. Всі ігри тепер доступні на смартфоні. Не обов'язково купувати приставки чи ще щось. Достатньо зайти в магазин додатків і обрати те, що потрібно.

Цікаво: Xiaomi представили ігровий смартфон за 15 000 грн, який задовільнить більшість геймерів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -