Реклама

Названо корисну функцію банкомату, яку ігнорують українці

Останні Новини

В даній статті ми ще раз хочемо згадати про можливості банкоматів, які багато хто ігнорує. А саме, мова піде про можливість зняття готівки та здійснення інших операцій безконтактним методом. Використання безконтактного методу зможе вберегти вас від багатьох неприємностей, які можуть відбутись, коли ви фізично вставляєте свою картку в банкомат.

Одразу відмічаємо, що даним методом можуть скористатись ті користувачі, картки яких отримали дану функцію. В такому випадку ваша картка повинна мати значок схожий на знак Wi-Fi. Також про можливості своєї картки можна дізнатись безпосередньо у відділенні банку.

І так, якщо ваша картка отримала безконтактні функції, то вам лише необхідно прикласти її до банкомату та ввести свій ПІН-код. Далі вводимо суму, яку ви хочете зняти та знову підносимо картку до відповідного значка на банкоматі. Це все, далі забираєте готівку. Загалом, такі операції значно скорочують час зняття готівки порівняно із стандартним способом, коли картку потрібно вставляти в банкомат.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы оптимальные Android – смартфоны в различных ценовых категориях

Стаття доступна українською...Покупка нового смартфона всегда тяжелое и заодно увлекательное дело. Сделать выбор в сторону одного или другого смартфона...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -