Реклама

Названо пристрої, які компанії Apple варто перестати продавати

Останні Новини

Компанія Apple у березні цього року припинила виробництво деяких своїх пристроїв. Сьогодні ми хочемо назвати ще декілька пристроїв, які також варто перестати продавати. Вірніше, їх не рекомендується уже купувати. Отож, мова піде про MagSafe Duo, Apple Watch Series 3 та Apple TV HD. Давайте обґрунтуємо свою думку.

MagSafe Duo досить сумнівний аксесуар, так як він не виділяється хорошим дизайном, при цьому дорогий та й не дуже зручний. Багато хто використовує його для подорожей, проте в таких випадках його можна замінити адаптером для MacBook, iPhone чи iPad.

Apple Watch Series 3 досить непогано продаються, хоча запуск їх відбувся ще у 2017 році. Відповідно до цього, комплектуючі даного пристрою уже отримують не всі функції, які б хотілось. Загалом, очікується, що їм на заміну прийде Apple Watch SE. Проте така заміна буде дещо дорожча, так як Apple Watch Series 3 коштував менше 200 дол., тоді як новий смарт-годинник очікується ближче до 280 дол.

Apple TV HD зараз просто не варта своїх грошей. Випущена вона була ще в 2015 році, на уже тоді не новій системі Apple A8. Вибираючи приставку уже краще звернути увагу хоча б на модель 2017 року - Apple TV 4K, або ж придбати більш нову модель.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei подали патент на смартфон з камерою під екраном

Раніше ми писали, що ходять чутки, що Huawei розробляє смартфон з камерою під дисплеєм, але офіційної інформації від Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -