Home Новини сучасних технологій Названо самий непотрібний ґаджет, який випустила компанія Samsung

Названо самий непотрібний ґаджет, який випустила компанія Samsung

0

Останнім часом можна спостерігати тенденцію, коли виробники різноманітних розумних ґаджетів займаються виробництвом та продажем аксесуарів. Якщо оцінити ринок смартфонів, то зараз більшість відомих виробників пропонують ті чи інші аксесуари, які зазвичай припідносять як такі, без яких користування смартфоном (або іншим ґаджетом) буде неможливим або ж не таким зручним, як хотілося б. Зараз же, буде названо самий непотрібний гаджет, який випустила компанія Samsung. Якщо ви вже здогадалися, то мова піде про ґаджет-аксесуар SmartTag.

Компанія Samsung не так давно розпочала їх продаж, оскільки нещодавно їх можна було отримати умовно безкоштовно — в подарунок до смартфона Samsung Galaxy S21. Чому ми вважаємо ці мітки SmartTag непотрібними?

Найперше це те, що сильно користі від них нема. Так, в Samsung запевняють всіх, що з ними легко знаходити втрачені речі або ж своїх домашніх улюбленців. Дійсно, з цим вони в певній мірі справляться, але тільки тоді коли мітки знаходяться недалеко від смартфона, оскільки радіус дії мітки приблизно 150 метрів і це на відкритій місцевості (зв'язок за допомогою Bluetooth 5 LE). В будинку, офісі або інших приміщеннях, ця відстань значно скорочується (майже в 3 рази).

Так ось, основним недоліком цієї мітки є те, що вона не отримала GPS-датчик. Проблема заключається в тому, що якщо ваша мітка знаходиться в зоні понад 150 метрів, то ваш смартфон просто не буде її бачити. Вам самим прийдеться шукати ту мітку і надіятися, що потрапите в радіус дії мітки. Ще одним недоліком є те, що мітки сумісні тільки із смартфонами Samsung.

З плюсів можна назвати те, що мітка SmartTag оснащена батареєю формату CR2032, яка може живити мітку близько року. Стосовно ціни, то така річ продається за 700 грн. На нашу думку, така ціна явно завищена.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version