Home Новини сучасних технологій Відомо, що буде з користувачами месенджера WhatsApp після 15 травня

Відомо, що буде з користувачами месенджера WhatsApp після 15 травня

0

В найближчий час станеться те, про що вже говорять достатньо тривалий час, а саме почнуть діяти нові правила конфіденційності в месенджері WhatsApp. Враховуючи те, що введення нових правил вже близько, у WhatsApp розповіли про долю користувачів, які не згодні з новими правилами, а саме, що буде з користувачами WhatsApp після 15 травня.

Як повідомляють розробники, 15 травня почнеться перша хвиля обмежень для користувачів, які не згодні з новою політикою конфіденційності. Нагадуємо, що нова політика конфіденційності передбачає “злив” інформації про користувачів у Facebook.

Як повідомляють розробники, інформація, яку вони будуть передавати в Facebook, не стосується особистих діалогів користувачів, а тільки вподобань, історій транзакцій, платіжних даних та інших, які не порушують конфіденційність користувачів (на думку керівництва WhatsApp).

Яким же чином, вони будуть обмежувати не згідних користувачів? Найперше, таким користувачам уже заборонено користуватися всіма функціями месенджера, тобто вони отримають сильно урізану версію WhatsApp, яка буде майже непотрібною.

Як повідомляється, не згідні користувачі зможуть тільки приймати дзвінки та отримувати сповіщення на своїх смартфонах. Такі користувачі втратять можливість відправляти та читати повідомлення. Фактично, з такими обмеженнями WhatsApp взагалі зайвий на смартфоні, оскільки повноцінного користування вам вже не побачити.

На нашу думку, зараз підходящий момент, щоб перейти на інший месенджер, з нашою підбіркою можете ознайомитися за посиланням.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version