Реклама

Названо секрет успіху китайських виробників смартфонів та інших девайсів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У 2021 році, китайські смартфони вийшли в топ продажу смартфонів. Своєю популярністю вони зрівнялися з iPhone і Samsung. Найпопулярніший з китайських виробників є Xiaomi. Нещодавно стало відомо, що він займає друге місце в рейтингу продаж, чим  обійшов Apple.

В чому ж секрет лідерства?

Все дуже просто, по-перше китайські компанії роблять ставку на кількість. Смартфони випускаються великими партіями, що забезпечує їх наявність навіть у найменших магазинах електронної техніки. Також велику роль відіграє внутрішній ринок. В Китаї проживає півтора мільярда людей, і вже довгий час популярні такі бренди, як Huawei, Xiaomi, Vivo та Oppo. Їх продаж становить близько 90 % від продажу всіх смартфонів.

Цікаво: Названо 3 мінуси смартфонів компанії Huawei.

По-друге - бюджетна ціна. У пристрої вкладено бюджетні матеріали, що робить їх доступними для покупки кожним жителем Землі. Виробники роблять дуже вигідну пропозицію для своїх покупців, поєднуючи хорошу ціну та непогану начинку.

По-третє, китайські компанії мають велику конкуренцію, тому вони випускають новинки з сучасними технологічними рішеннями, це дає їм змогу бути унікальними на світовому ринку продаж. Наприклад, Huawei створила власну операційну систему Harmony OS, навіть незважаючи на американські санкції.

 На ринку смартфонів великий відсоток займають саме китайські смартфони. Хочеться вірити, що так буде завжди, проте є деякі компанії, які так і не здобули успіху на світовому ринку.

Цікаво: Названо додатки, які краще видалити з смартфонів Xiaomi.

В китайських виробників діє певна схема розкрутки бренду, вони впевнені, якщо вкласти кошти в рекламу і часто рекламувати бренд, то продаж буде високим. Проте така схема діє лише в Китаї, там люди розуміють, що в рекламу вкладено великі гроші і звертають увагу на продукт.

В інших країнах навпаки – часті прокрутки ролика викликають в людей негативну реакцію, яка виражається дизлайками і відповідно – зниженням рейтингу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor працює над флагманською лінійкою смартфонів V40

Huawei продовжує боротьбу після серії введених заборон проти них та її постачальників. Як повідомляється, США змушують TSMC обмежити виробництво...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -