Home Новини сучасних технологій Названо секретний спосіб, який покращить якість зв’язку на вашому смартфоні

Названо секретний спосіб, який покращить якість зв’язку на вашому смартфоні

0

Напевно ви, як і більшість власників смартфонів, стикалися з проблемою у вигляді поганого зв’язку, яка зазвичай виникає в населених пунктах з низьким рівнем сигналу або в тих, де складна місцевість. Зараз буде названо секретний спосіб, який покращить якість зв’язку на вашому смартфоні.

І так, для чого покращувати якість зв'язку? Відповідь напевно очевидна - щоб краще чути свого співрозмовника з місцевостей, де зв’язок бажає кращого. Так ось, щоб зв’язок став кращим, необхідно скористатись технологією, яку в свій час розробили в компанії Nokia - GSM-EFR.

Вже доведено, що функція GSM-EFR дійсно рятує в екстремальних ситуаціях, оскільки вона покращує зв’язок хоч і не сильно (5-10%), але цього цілком достатньо в умовах надзвичайно поганого зв'язку. За допомогою цієї функції виконується кодування голосу і відбувається усування посторонніх шумів та звуків, які можуть заважати вам і вашому співрозмовнику. Щоб активувати таку функцію, необхідно ввести на смартфоні коротку комбінацію * 3370 #.

Тепер назвемо основний недолік цієї функції - швидке розряджання смартфона. При активній функції GSM-EFR, витрати акумулятора збільшаться в середньому на 10%. Відповідно, використовувати цю функцію рекомендується тільки у крайніх випадках при гострій необхідності або ж у випадку, коли ваш смартфон оснащений великим акумулятором.

Також нещодавно було названо топ 3 кращих і при цьому дешевших смартфони ніж iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version