Home Новини сучасних технологій Названо 5 ознак того, що вам пора придбати новий смартфон

Названо 5 ознак того, що вам пора придбати новий смартфон

0

Якщо ви звертали увагу, то сучасні смартфони надзвичайно швидко стають застарілими і потреба їхньої заміни приходить вже через 2-3 роки активного користування, а то й швидше. Причин для покупки нового ґаджета цілком достатньо, але зараз буде названо 5 ознак того, що вам пора придбати новий смартфон, а старий відправити на утилізацію, або обміняти за програмою трейд-ін.

Застаріла версія Android

Якщо ваш смартфон працює на Android 8, 7 або раніших версіях, то пора задуматися про покупку нового смартфона, навіть бюджетного (на ринку представлено достатню кількість таких пристроїв, оскільки вони вже працюють на нових версія Android (9 і вище) враховуючи, що до релізу вже готується Android 12. Причиною для оновлення до цих версій ОС є те, що більшість сучасних додатків відмовляються від підтримки пристроїв із застарілими ОС. Також варто відмітити, що смартфони, які були випущені понад 3 роки тому, не отримують оновлення безпеки від Google та виробника смартфона, а значить вони вразливі перед вірусами та шкідливим програмним забезпеченням.

Слабка ОЗУ

Велика ймовірність, що пристрій який ви придбали декілька років тому, має в арсеналі 1 Гб оперативної пам'яті, чого зараз недостатньо для комфортного користування смартфоном, додатками та серфінгу в інтернеті. В даному випадку, смартфони з 2 Гб оперативної пам’яті та більше, комфортно себе почувають і не страждають від надмірного перегріву та гальмувань.

Гальмування смартфона

Гальмування смартфона або ж його періодичне зависання, це ще одна ознака для заміни смартфона. Як ми писали вище, причиною може стати малий об'єм оперативної пам'яті. Також на гальмування може вплинути й малий обсяг внутрішньої пам'яті і елементарно відсутність свіжих оновлень безпеки та додатків. В даному випадку, щоб не витрачати свої нервові клітини, краще придбати собі бюджетний смартфон за декілька тисяч гривень і бути спокійним ще декілька років.

Відсутність сучасного функціоналу

Проблема відсутності сучасного функціоналу, це одна із ознак для заміни смартфона, оскільки відсутність NFC, бездротової зарядки та підтримки 4G це суттєве обмеження в плані користування смартфоном. Практично всі сучасні смартфони оснащені більшими акумуляторами, підтримкою бездротової зарядки, підтримкою 2-х SIM, збільшеним об'ємом внутрішньої та оперативної пам'яті.
Також варто відмітити, що майже всі сучасні смартфони оснащені кращими камерами.

Систематичні проблеми на апаратному рівні

До таких проблем варто віднести погану якість зв'язку, мережевого підключення, перегріву, швидкої втрати автономності, проблем з екраном і тому подібне. Все це сигналізує про можливі проблеми з смартфоном, які в найближчий час приведуть до виведення з ладу смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version