Home Новини сучасних технологій Названо секретний спосіб звільнення 15 — 20 Гб внутрішньої пам’яті на Android...

Названо секретний спосіб звільнення 15 — 20 Гб внутрішньої пам’яті на Android – смартфонах

0

Якщо ви щасливчик, який користується смартфоном на Android, то прийдеться змиритися з тим, що вам прийдеться періодично рятувати свій смартфон від раннього відходу на мусор. В даному випадку ми візьмемся за внутрішню пам’ять смартфона, оскільки вона досить часто закінчується по “невідомих причинах”. Зараз буде названо секретний спосіб звільнення 15 — 20 Гб внутрішньої пам’яті на Android — смартфонах.

І так, найперше варто розуміти, що такий спосіб підійде для смартфонів, в яких об’єм внутрішньої пам’яті не менше 64 Гб, а ще краще 128 Гб і більше. Чому ж ми будемо чистити смартфон від зайвого мусора? Причиною є те, що цей мусор сильно вповільнює роботу смартфона, тобто робить користування ним майже неможливим.

І так, розпочнемо. Якщо ви власник смартфона, то з великою ймовірністю ви використовуєте месенджери, серед яких буде Viber та Telegram. Ці месенджери найбільше засмічують ваш смартфон, оскільки всі отримані файли вони зберігають на вашому смартфоні, створюючи спеціально для цього однойменні папки. Серед збережених файлів можна знайти як листівки на різноманітні свята, так і різноманітні зображення котиків, відео, музику, Gif та голосові повідомлення. Повірте, весь цей мусор не потрібен, тому переходимо в Диспетчер файлів, поітм в Зображення та видаляємо всі папки пов'язані із Viber та Telegram.

Якщо десь в цих папках є потрібні вам зображення, то переносимо іх на флешку і потім видаляємо ці папки. Те саме стосується й папки з Скріншотами. Якщо там нічого потрібного, просто видаляйте. Таким видаленням ви зможете вже звільнити до 20Гб внутрішньої пам’яті.

Після видалення папок Viber та Telegram, можна пошукати папку .Thumbnails. Зазвичай, цю папку можна знайти в розділі DCIM.

Якщо ви не знайшли її там, завантажте файловий менеджер, який допоможе знайти необхідну папку. В цій папці зберігаються міні -копії всіх зображень із сайтів та додатків, які ви відвідували раніше. Якщо ви активний користувач інтернету, то в цій папці може зберігатися велика кількість таких міні — зображень. Видаляйте і зможете звільнити понад 5ГБ внутрішньої пам’яті.

Як бачите, таким не хитрим способом можна звільнити велику кількість внутрышньої пам’яті. Також рекомендуємо ознайомитися з нашим матеріалом:  “Що робити, якщо месенджер Viber забиває пам’ять на смартфоні?”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version