Home Новини сучасних технологій Названо смартфон, який варто вибрати при переході на Android

Названо смартфон, який варто вибрати при переході на Android

0

Якщо ви вирішили перейти на Android, то вам буде не легко після iPhone. Перш за все, складно буде у виборі нового телефона. Є безліч виробників, а в кожного виробника ще більше моделей. Сьогодні ж спробуємо з цим допомогти, та назвемо смартфон, який варто вибрати при переході на Android з iOS.

Дуже багато людей вважає конкурентом iPhone лише Samsung. На це є причини, і ця тема постійно на слуху. Samsung справді хороший виробник і випускає хороші телефони. Але не треба забувати, що є і інші дуже гідні смартфони.

Сьогодні мова піде про Pixel 6, який нещодавно вийшов. Спочатку розповім про характеристики. Дисплей тут 6,4 дюйма (90 Гц), чудова камера 50/12 Мп, великий обсяг пам'яті 8/128 Gb, батарея 4614 мА. А ціна дуже приємна, як для таких характеристик - 599$.

Названо смартфон, який варто вибрати при переході на Android
Смартфон Google Pixel 6

Ціна телефона лише на 100$ менша за iPhone, але якщо глянути на характеристики, то це дуже вигідна ціна. Пам'яті багато, батарея потужна, камера якісна і з оптичним зумом. Все, що потрібно сучасному телефону.

У цього телефона термін служби практично такий самий, як у iPhone. Оновлення до нього будуть виходити часто і на протязі аж п'яти років. Це дуже багато як для Android. В порівнянні, оновлення Google корисніші і помітніші. У програм постійно з'являються нові функції.

Ззовні телефон ну дуже вже гарно та стильно виглядає. Коли дивишся на iPhone, то всі вони трохи однотипні. А Pixel 6 це щось дуже нове і привабливе.

Унікальність цього телефону ще й у чіпі. Його розробив Google. Саме дякуючи чіпу, телефон дуже потужний, безпечний та має довгий період підтримки. Схожого смартфону ви просто не знайдете.

Загалом, вже всі знають, що Pixel набагато краще фотографує, тримає заряд, має більше додатків, ніж iPhone. Тому, мені здається, вибір став легшим при виборі телефону на Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version