Home Новини сучасних технологій Названо смартфони, камери яких знімають краще, ніж в Apple iPhone

Названо смартфони, камери яких знімають краще, ніж в Apple iPhone

0

Зацікавила тема сьогоднішньої статті? Думаю так! Тому давайте ж розпочнемо. Насамперед, потрібно відмітити iPhone 13, який компанія Apple презентувала майже пів року назад, і його ціна ще не настільки знизилась, щоб звичайні користувачі, з обмеженим бюджетом, могли придбати, а отже необхідно шукати альтернативу.
Тому, тут ми наведемо перелік флагманів, які фотографують не гірше і навіть краще за iPhone 13.

Xiaomi Mi 11 Ultra

3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів

Розпочнемо наш список з Xiaomi Mi 11 Ultra. Так, це флагман від компанії Xiaomi, але знаючи це, не потрібно відразу робити висновок, що знімки будуть неякісними.

Із найважливіших характеристик варто відмітити процесор Qualcomm Snapdragon 888 5G, який працює в парі з 8 / 12 Гб оперативної пам'яті та 256 / 512 Гб внутрішньої пам'яті. Також він отримав великий 6,81 - дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1440 x 3200 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Окрім цього, він отримав захист від вологи та пилу IP68 та звукову систему від Harman Kardon.

Xiaomi Mi 11 Ultra робить дуже гарні фотографії, які якістю не відрізняються від зроблених на айфон.
До речі, придбати Xiaomi Mi 11 Ultra можна у більшості інтернет-магазинів.

Цікаво: Названо 3 бюджетні смартфони для школярів у 2021 році.

Huawei Mate 40 Pro+

Даний смартфон дуже рідко зустрічається на полицях наших магазинів, так як через унікальне функціонування та зйомку фотографій, його розкупили дуже швидко.Також не варто забувати й про санкції до Huawei, які також негативно вплинули на розповсюдження цього і інших смартфонів компанії.
Стосовно характеристик цього смартфону, то він отримав процесор Kirin 9000, який працює в парі з 8/12 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті.

Смартфон також отримав великий 6,76 - дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю 1344 х 2772 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. Фотоможливості смартфона представлені у вигляді потрійної камери з основною 50 Мп та додатковими 12 Мп + 8 Мп та подвійною фронтальною на 13 Мп.

Цікаво: Названо бюджетні смартфони з камерою 48 мегапікселей в 2021 році.

Huawei P50 Pro

Останній в нашому рейтингу ще один представник компанії Huawei - P50 Pro.
Він робить дуже якісні фотографії та відеоролики і підтвердженням цьому можуть бути задоволені відгуки власників цього смартфону.

З основних характеристик варто відмітити процесор Qualcomm Snapdragon 888 (без підтримки 5G), який працює в парі з 8/12 Гб оперативної та 128/256/512 Гб внутрішньої пам'яті.
.
Фотоможливості цього смартфону також на високому рівні, оскільки він отримав квадрокамеру 50 Мп + 64 Мп + 13 Мп + 40 Мп та селфі-камеру 13 Мп.

Цікаво: Названо найпопулярніші смартфони серед українців в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version