Реклама

Названо способи, які збережуть нормальне функціонування акумулятора Вашого смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кожний із нас, хоча б раз в своєму житті, користувався певним смартфоном, ПК чи ноутбуком (але думаю, що на сьогоднішній день, подібні гаджети мають всі громадяни). Тому, Ви вже точно знайомі із роботою акумулятора та збереженням енергозаряду на відповідних пристроях. Як не дивно, батарея теж має свій термін придатності, але нижче буде вказано на ті фактори, які дуже впливають на безперебійне (або навпаки) функціонування акумулятора.

1. Необхідно відповідним методом заряджати електронний пристрій

Загальновідомим є той факт, що швидке розрядження Вашого смартфона, в більшості випадків, залежить від того, як Ви його заряджаєте. Тобто, якщо Ви дозволяєте повне розрядження смартфона (до самого виключення), то безперебійної роботи навіть не чекайте, так як потрібно обов’язково залишати хоча б десять чи двадцять відсотків заряду.

Цікаво: Названо основні недоліки смартфона Samsung Galaxy S21 FE.

2. Варто переглянути налаштування батареї.

Іноді, користувачі сучасними телефонами, перевищують норму активованих налаштувань системи смартфона, і в кінці кінців, це призводить до швидкого розрядження та зношування акумулятора.

Тому, потрібно бути обережними й правильно обирати функції, які збираєтесь ввімкнути (наприклад, яскравість, додаткові теми на головний екран і так далі).

3. Дотримуватися певної температури пристрою.

Цей фактор також грає неабияку роль, так як в залежності від того, за якої температури працює смартфон, можна буде зробити висновок, наскільки якісно буде він функціонувати.

Тому, стежте за тим, щоб пристрій не знаходився на жарі, й відповідно, на сильному холоді.

Цікаво: Перераховано найпоширеніші неполадки Bluetooth в смартфоні.

В результаті, можна зробити висновок, що в більшості випадків, нормальне функціонування автономності будь-якого пристрою залежить саме від користувачів і в рідких випадках, від акумуляторів (для прикладу, пошкоджений акумулятор при його виробництві).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Жители Винницкой области получили качественную 4G сеть

Компания Lifecell этот год начала с хороших новостей для своих пользователей. Вчера мы сообщали о расширении 4G покрытия в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -