Реклама

Названо способи, якими можна захистити екран смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Найвразливішим елементом будь-якого гаджета є екран. Саме його поверхня піддається найбільшим навантаженням та часто є жертвою необережного поводження. Якщо ж ви вирішили подбати про безпеку свого пристрою, то зараз буде названо способи, якими можна захистити екран смартфона.

Існує немало варіантів захисту екрану власного смартфона, від недорогої плівки до гідрогелю. Аби зрозуміти, який захист кращий, спершу слід розглянути кожен з них окремо. Отже, для захисту екрану можна використати рідке скло. Це свого роду не так скло, як суміш хімічних речовин, що наноситься на екран. Перевагою можна вважати те, що рідке скло не прив’язане до моделей смартфонів і його також можна наносити на інші частини гаджета.

Звичайна плівка, одна із найдешевших серед даного списку, але підступ тут у частій її заміні через те, що вона накопичує в собі сміття і часто не достатньо захищає екран при ударах.

Інший варіант - захисне скло. Воно є надійнішим, ніж плівка (звісно, якщо удар не надто сильний), і як правило, при ударах захисне скло розбивається, а екран залишається неушкодженим.
Підійде для «екранного» захисту і більш сучасніша гідрогелева плівка. Вона може відновлюватись після подряпин, і має властивість поглинати та утримувати вологу. Ця плівка дорожча за попередні варіанти, але і відповідно вважається кращою.

Отже, якщо обирати серед вище запропонованих варіантів, то краще брати собі гідрогель, який хоч і не довговічний, але пропонує більш презентабельний вигляд, та й із його заміною не виникає ніяких проблем.

Також нещодавно було названо 5 найбільших недоліків сучасних смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

SteamVR не буде доступний на macOS

Неочікувано для всіх, компанія Valve оголосила, що SteamVR не буде доступний на macOS. Компанія повністю зосередить свою увагу на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -