Home Новини сучасних технологій Названо способи перегляду відеороликів через телевізор

Названо способи перегляду відеороликів через телевізор

0

Відносно не так давно, на сучасних телевізорах з‘явилась функція перегляду різноманітних відеороликів та фільмів через інтернет., тому саме саме про це сьогодні й поговоримо та назвемо найпоширеніші способи для цього .

Тому, в сьогоднішній статті, ми зібрали декілька найголовніших та найзручніших варіантів перегляду фільмів й так далі, на телевізорі.

1) З'єднати телевізор та Ваш телефон.

Чи знали Ви, що дивитися можна через Ваш смартфон. Ні, не прямо в ньому, а підключаючи його до системи телевізора. Відбувається це з допомогою НDMI-роз'єму, або USB-проводу або ж Wi-Fi / Bluetooth (така можливість є на більш дорожчих пристроях).

Тобто, щоб розпочати перегляд певного відеоролику, Вам потрібно обрати один із вищенаведених варіантів.

Цікаво: Найпопулярніші телевізори в 2021 році в Україні до 5000 грн.

2) Smart TV.

Цей спосіб напевно найзручніший, але має один мінус: якщо на Вашому телевізорі немає такої встановленої послуги, то її доведеться купувати, але коштує вона недорого.

Smart TV - це щось схоже на набір різноманітних програм, які дозволяють через них переглядати відео. Тобто, до даної послуги підключено певний браузер, в якому можна знайти все, навіть Ютуб-ролики.

Також, варто відмітити: в тому випадку, коли на телевізорі немає Smart TV, то через HDMI-роз‘єм можна підключити схожу приставку.
П.С. за такими питаннями краще звертайтесь до спеціалістів даної сфери, так як для кожного телевізора, такі приставки можуть бути різними.

3) З‘єднати комп‘ютер та Ваш телевізор.

І останнім способом буде перегляд відеороликів через підключення Вашого комп‘ютера та телевізора. В данмоу випадку, необхідно під‘єднуватися через HDMI-роз‘єм.

Проте, він набагато зручніший та багатофункціональний, так як через комп‘ютер можна виводити на екран телевізора не тільки фільми та відеоролики з Ютубу, а й звичайні відео з галереї.

Цікаво: Honor представить смарт-телевізор власного виробництва.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version