Home Новини сучасних технологій Названо три причини, чому iPhone погано працює після оновлення iOS

Названо три причини, чому iPhone погано працює після оновлення iOS

0

Усі користувачі iPhone знають та стикалися особисто з проблемою погіршення роботи телефона. Відбувається це навіть тоді, коли телефон відносно не старий. А найцікавіше те, що все змінюється після оновлень операційної системи. Як відомо, ОС оновлюється часто, але самі кардинальні зміни відбуваються один раз в рік. Саме це і сповільнює роботу смартфона. На жаль, самі виробники не хочуть цього визнавати. Тому, якщо у вас старіша модель iPhone, вам ніхто не допоможе в вирішенні цього питання. Давайте ж визначимо, що, чому і як впливає на працездатність смартфона.

Існує три причини повільної роботи iPhone. По-перше, як зазначено вище, це оновлення. Кожна нова версія операційної системи краща та має більше функцій, ніж попередня. Моделі, які були випущені ще на старій версії, не можуть в повній мірі потягнути навантаження нової. Це пояснює і той факт, що ОС для минулорічних моделей не така, як для тільки випущених.

Цікаво: Відомо, як захистити свої фото на iPhone від сканування компанією Apple.

По-друге, це батарея. Як і в усіх пристроях, акумулятор в iPhone з часом починає працювати гірше. Саме він і змушує уповільнити роботу телефона. Батарея в смартфонах Apple працює як нова перші півтора року, далі відбуваються зміни в гіршу сторону.

Ну і остання причина, це сам користувач. Новий телефон працює швидко і без проблем. Людина до цього звикає і з часом це перестає вражати. Тоді наступає момент, коли хочеться чогось ще потужнішого і кращого. Але ж проблема в тому, що телефони з роками стають повільніші, а не навпаки.

Отож, як все-таки впливають оновлення не погіршення роботи? А секрет в тому, що вони не мають більшого впливу, аніж інші чинники. Треба просто прийняти той факт, що будь-яка техніка з часом перестає працювати так, як після придбання. У випадку з iPhone, не потрібно у всьому звинувачувати саме оновлення операційної системи.

Цікаво: В Apple назвали користувачів, яким смартфони iPhone не підходять.

Є ще багато інших факторів: батарея, довгий термін використання, випуск нової моделі, яку ви затестили і тепер мрієте купити. Так, Apple постійно добавляє різні можливості в нові версії IOS, але вони не можуть так суттєво і в один момент повпливати на роботу телефона.

Також нещодавно було названо 5 причин, чому варто купити смартфон Apple iPhone 12 Mini.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version