Home Новини сучасних технологій Названо корисні функції смартфонів, які ми можемо не побачити в майбутніх смартфонах

Названо корисні функції смартфонів, які ми можемо не побачити в майбутніх смартфонах

0

Практично всі власники смартфонів звикають до своїх пристроїв та їхнього функціоналу, але рано чи пізно, з старим смартфоном прийдеться розпрощатися і придбати новий. Сьогоднішній матеріал не буде присвячений вибору нових смартфонів, а буде акцентуватися на функціях та особливостях, які були для нас звичними в старих смартфонах, але які ми можемо не побачити в нових. І так, розпочнемо.

  1. Роз'єми

Протягом останніх декількох років, можна спостерігати за тим, як виробники смартфонів намагаються зробити свої пристрої максимально "чистими", тобто без вирізів під фронтальну камеру, без кнопок (регулювання гучності та розблокування) та без роз'ємів для зарядки смартфона і 3,5 мм.

Якби не було сумно, але в них це досить добре виходить і в реліз вже вийшли перші моделі смартфонів з підекранними камерами, смартфони без кнопок (останній смартфон від Huawei) та велика кількість смартфонів, які вже позбавлені роз'єму 3,5 мм. Найбільша увага приділяється саме роз'єму 3,5 мм і меломани не в захваті від того, що їх змушують переходити на бездротові навушники.

Цікаво: Названо функції смартфонів, про які всі забули.

  1. Акумулятори, які можна замінити

Практично всі власники смартфонів знайомі з такою неприємною ситуацією, як акумулятор, який не тримає заряд. На жаль, зараз просто так замінити акумулятор не вийде, оскільки виробники зробили все можливе, щоб цим займалися сервісні центри. Звісно, навіть в такому випадку можна замінити акумулятор самостійно, але тоді прийдеться повністю розібрати смартфон, замінити акумулятор і знову все ідеально скласти разом. Варто очікувати, що виробники зроблять все можливе, щоб самостійно ми нічого не змогли зробити із смартфоном.

  1. FM-радіо

Зараз, практично всі виробники смартфонів, рухаються до повної відмови від FM-радіо. Аргументується це тим, що користувачі рідко використовують цю функцію смартфона, тому й нема сенсу нею укомплектовувати новинки.

Недоліком відмови від ФМ-радіо є те, що існує певна кількість користувачів, які не бажають платити за YouTube або Spotify, щоб безкоштовно слухати музику і тим більше, без витрати мобільного інтернету.

Цікаво: Які є нові функції у Viber і як ними користуватись?

  1. Маленькі смартфони

Дана проблема актуальна прямо зараз, оскільки виробники акцентують свою увагу саме на пристроях із великою діагоналлю (понад 6 дюймів) і все рідше випускають компактні моделі (5+ дюймів).

  1. Металеві корпуси смартфонів

Металеві корпуси для смартфонів відходять в минуле і на зміну їм приходять пластикові та скляні корпуси. Немає сенсу говорити, наскільки міцні такі корпуси, але виробники прийняли рішення замість нас і пропонують смартфони тільки з такими корпусами.

Особисто мені подобаються металеві смартфони, оскільки вони відчуваються в руках і при падінні, вони більш міцні, ніж пластикові або скляні, навіть якщо на корпусі залишиться вм'ятина.

Окрім вище перерахованих особливостей старих смартфонів, які ми втратимо в майбутніх моделях, варто додати ще й функцію 3D Touch, різноманіття смартфонів (практично всі смартфони одинакові вже зараз) та деякі інші.

Також нещодавно було названо функції клавіатури на смартфоні, про які багато хто не знає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version