Home Новини сучасних технологій Відомо, чи шкідливий для смартфона магнітний тримач

Відомо, чи шкідливий для смартфона магнітний тримач

0

Всі водії купують собі тримачі для телефону, адже в руці його не потримаєш, а подзвонити, взяти трубку, глянути дорогу буває потрібно. Тримач дуже зручний пристрій. Їх є безліч різних, але інтерес викликає саме магнітний тримач. Він дуже популярний, але цікаво чи не шкодить він самому смартфону. Адже магніти і техніка не сумісні речі. Сьогодні ми про це все розповімо.

Для початку розберемось, як і який тримач найкраще обрати для себе. Тримачі є двох видів: звичайний, який тримає телефон за усі краї та магнітний. Перший хороший варіант, але він може швидко зламатись. А от другий, вже надійніший та має багато переваг порівняно з іншими.

Поговоримо, чим ж такі хороші магнітні тримачі. Він займає мало місця та кріпиться будь-де. Також він підходить не лише для телефона, а і для інших пристроїв. Тримач точно втримає ваш ґаджет на будь-якій дорозі. Єдиний нюанс, потрібно мати спеціальний чохол або накладку. Але це не є проблемою придбати.

Залишається актуальне питання, чи не зашкодить магніт самому телефону. Коли смартфон знаходиться на тримачі, то від магніту може постраждати камера, так говорять. Але на ділі це не зовсім так. По-перше, якщо у вас дешевший телефон без автоматичного фокусування, то вам ця проблема не загрожує. По-друге, навіть власники дорогих телефонів, які постійно за кермом, ніколи не скаржились на погіршення якості фото. Тому за це хвилюватись не варто.

Є магнітні тримачі, які одночасно постійно заряджають телефон. З однієї сторони це дуже зручно, адже ви завжди на зв'язку та при цьому не носите купу шнурів із собою. Але з другого боку, це вже дійсно буде шкодити телефону. Для батареї краще, коли її заряджають по потребі, а не весь час. Через постійне живлення, акумулятор може швидко псуватися та гірше тримати заряд. Тому краще, щоб тримач був звичайний, а заряджати, все-таки, від звичайної зарядки.

Ще одне питання виникає на рахунок впливу тримача на навігатор. В телефонах стоїть свого роду компас, для того, щоб ви могли знати свої координати та знайти дорогу. Компас та магніт в купі може давати серйозні збої. Водії, чий телефон постійно на тримачі, розповідають, що навігатор показує дивну дорогу або місцезнаходження. Звісно, ніхто не може стверджувати, що саме магніт так впливає на GPS, але і виключати цього не можна.

Отож, якщо ви вирішили придбати собі магнітний тримач для смартфона, можете сміливо це робити. Нашкодити він зможе лише тоді, коли телефон буде постійно знаходитись на ньому. В іншому випадку, нічого поганого не відбудеться.

Також нещодавно було названо 4 найнеобхідніші ґаджети в автомобілі для вашого смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version