Реклама

Названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати вашу банківську карту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом почастішали випадки блокувань банківських карток та рахунків клієнтів ПриватБанку і в більшості випадків, причина цього не повідомляється, а якщо й повідомляється, то у вигляді загальної інформації і без конкретики. Зараз же буде названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати вашу банківську карту і повідомити причину цього.

Мова зараз піде про блокування карток боржників, як кредитних, так і податкових. Під цю категорію також підпадають боржники за надану моральну шкоду, невиплату аліментів і тому подібне. Так ось, якщо кредитна організація, податкова або ж інша організація, яка вимагає від вас повернення коштів або ж примусову оплату чогось, не отримує від вас відповіді або коштів, тобто ви стаєте боржником, то вона відправляє позов проти вас в суд.

У випадку, якщо ви не з'являєтеся в суд, рішення з 1, 2 або 3-го разу буде прийнято про вас, значить вам прийдеться повертати борги і додатково оплачувати різноманітні штрафи, комісію, пеню і тому подібне. Якщо через певний проміжок часу, ви так і не вийшли на зв'язок, розпочинається процес примусового стягнення боргу, тобто організація (де ви боржник) звертається безпосередньо в банк з "проханням" заблокувати ваші рахунки та картки, або ж в примусовому вигляді стягувати з вас певну суму для погашення боргу. В більшості випадків, ПриватБанк (та й інші банки) йде на зустріч відповідним органам і виконує їхнє законне рішення і блокує / примусово стягує кошти.

Що робити в такому випадку? В даному випадку рекомендується безпосередньо звертатися в ту організацію, перед якою у вас є борг і сплачувати його. В іншому випадку вам ще й заборонять виїждати закордон, оформляти купівлю-продаж майна, автомобілів і тому подібного.

Якщо у вашому випадку нема можливості сплатити борг в короткі терміни, то необхідно вирішувати питання розділення обов'язкових платежів на декілька місяців і надати певні гарантії у вигляді власного майна. Після того, як ви вирішите проблему з боргом, необхідно отримати виписку від кредитної організації (або ж іншої, перед якою у вас був / є борг) про те, що вони немають претензій до вас і борг погашений / виплачуватиметься протягом певного терміну і віднести її в найближче відділення Приватбанку для розблокування рахунку / карток для подальшого користування ними. Зазвичай, ПриватБанк розглядає такі справи протягом декількох днів.

У випадку позитивної відповіді, ви продовжуєте користуватися послугами банку і надалі виплачуєте справно щомісячні платежі кредитній організації, для уникнення подальших проблем.

Також нещодавно стало відомо, що українці незадоволені останніми діями з сторони ПриватБанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

4X MSAA – що це за функція та як вона впливає на графіку ігор в смартфоні?

На смартфонах є режим розробника. Він доступний усім власникам Андроїд пристроїв. Режим дозволяє вносити багато змін та налаштовувати свій...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -