Home Новини сучасних технологій Не всі українці зможуть отримувати відправлення на Новій Пошті

Не всі українці зможуть отримувати відправлення на Новій Пошті

0

Сьогодні стало відомо, що не всі українці зможуть отримувати відправлення на Новій Пошті. В одному з відділень Нової Пошти з’явилося оголошення, що в найближчий час отримати відправлення можна буде тільки з картою клієнта НП, яка присутня в фірмовому додатку компанії. Також в оголошенні йдеться, що без цієї картки не буде можливості отримати своє відправлення. Власник відділення попереджує, що при отриманні відправлень необхідно мати біля себе смартфон з встановленим додатком. Фото оголошення дивіться нижче.

Не всі українці зможуть отримувати відправлення на Новій Пошті

На даний момент, достеменно невідомо, чи це особиста ініціатива відділення чи всієї компанії. Також невідомо, яким чином послугами компанії будуть користуватися люди, в яких нема смартфонів, а є лише звичайні кнопкові телефони. На нашу думку, таке нововведення зустріне критику з строни користувачів і може негативно відобразитися на кількості відправлень через Нову Пошту.

Нова Пошта поки не прокоментувала дане нововведення. Як тільки з'явиться більш детальна інформація, ми вас проінформуємо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version